23948sdkhjf

Recover kjøper ytterligere to selskaper

Recover har inngått avtale om å kjøpe Bjerklind Bygg AS og S.I. Entreprenør AS.

Selskapene har rundt 40 ansatte og hadde i fjor en omsetning på over 130 millioner kroner. De vil bli drevet videre som datterselskaper av Recover Norge under sin egen merkevare.

 

Recover er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 3.000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1.100 medarbeidere er ansatt i Norge og med hovedkontor i Oslo.

Les også: Recover styrker seg på Vestlandet – kjøper Rygg & Myrland

Oppkjøpene er et ledd i Recovers strategi om å vokse innen storskade, samt å bygge seg opp til en ledende posisjon også utenfor forsikring.

Bjerklind Bygg AS i Oslo og S.I. Entreprenør har opparbeidet en solid posisjon i entreprenørbransjen. Siden starten i 1987 har de hatt en rekke interessante byggeprosjekter og opparbeidet seg bred faglig og administrativ kompetanse. Ikke minst når det gjelder prosjektstyring. I dag er de en totalleverandør, enten det gjelder nybygg, ombygging, rehabilitering eller vedlikehold, opplyser Recover i en pressemelding.

Har levert gode resultater

– Selskapene har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recoverkonsernet, sier Vegar Kristoffersen, daglig leder for Recover Norge.

Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør kommer til å operere som frittstående selskap i Recoverkonsernet og den formelle overtakelsen av selskapene vil finne sted så raskt godkjenningen fra det norske konkurransetilsynet er oppnådd, opplyser Recover.

– Vi ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet, sier Øyvind Lindtun, daglig leder i Bjerklind Bygg AS.

Kilde: Recover

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109