23948sdkhjf

Recover styrker seg på Vestlandet – kjøper Rygg & Myrland

Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester har styrket sin virksomhet i Rogaland gjennom oppkjøpet av Byggmester Rygg & Myrland i Stavanger.

Byggefirmaet kommer til å operere som et frittstående selskap i Recover konsernet.

 

Byggmester Rygg & Myrland er et solid byggefirma med over 30 ansatte og har lang fartstid i markedet. Ledelsen i selskapet har jobbet med forsikringssaker siden 1999. Selskapet ble stiftet i 2013 og har siden den tid jobbet primært mot forsikringsselskaper, opplyser Recover i en pressemelding.

Rygg & Myrland utfører også flere oppdrag for Eurest som drifter bygg for de større oljeselskapene i Rogaland i tillegg til store og små oppdrag for borettslag i Stavanger og Sandnes.

Fortsetter som frittstående selskap

Recover Group er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 3.000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1.100 medarbeidere er ansatt i Norge.

– Byggmester Rygg & Myrland har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder, sier Vegar Kristoffersen, daglig leder i Recover AS. Han legger til at de er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover.

– Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recoverkonsernet, fortsetter Kristoffersen.

Ernst Andre Berge, daglig leder i Byggmester Rygg og Myrland AS ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet dere på markedet som en del av Recover konsernet.

– Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner innen skade og håndverkstjenester, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet, sier Berge.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094