23948sdkhjf

Henning Larsen Architects på plass i hele Norge

Siden arkitektselskapet Henning Larsen ble en del av Rambøll har det i stor grad vært «business as usual» for de to selskapene. Det siste året har man jobbet med integreringen og nå går startskuddet for «nye» Henning Larsen.

Høsten 2019 ble Henning Larsen kjøpt av Rambøll, og Rambølls arkitektfaglige miljøer blir en del av Henning Larsen, et prisbelønt og internasjonalt anerkjent arkitektfirma grunnlagt i København med kontorer over hele verden.

Les også: Hilde Nordskogen leder ny satsing i Rambøll

Dette innebærer at arkitekter, interiørarkitekter, landskapsarkitekter, lysdesignere, planleggere og urbanister vil samles under navnet Henning Larsen. Selskapet vil være en del av Rambøll-familien, 100 prosent eid av Rambøll Norge AS. Antallet ansatte vil være rundt 215 mennesker spredd over hele Norge, opplyser Rambøll i en pressemelding.

– Vi kommer til å ha en unik blanding av global spisskompetanse og lokal kunnskap som gjør oss til en svært ettertraktet samarbeidspartner. Vi skal ta vare på alle de kundene og prosjektene vi allerede har, og kan tilby noe helt spesielt til de som har lyst til å jobbe med oss, sier Hilde Nordskogen, som skal lede Henning Larsen i Norge.

Kilde: Rambøll

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.281