23948sdkhjf

Hilde Nordskogen: Leder ny satsing i Rambøll

Etter to år som adm. direktør for WSP Norge, er Hilde Nordskogen tilbake hos Rambøll og allerede i gang som leder for Rambølls og Henning Larsens satsing på arkitektur, landskapsarkitektur og urbanisme.

I desember 2019 ble det kjent at det velrenommerte danske arkitektfirmaet Henning Larsen blir en del av Rambøll Gruppen. Ambisjonen for enheten globalt er å bli verdensledende innen bærekraftige løsninger for arkitektur, landskapsarkitektur og urbanisme. Ut over disse fagområdene vil interiørarkitektur, lysdesign og plan også være viktige satsingsområder i Norge.

Ser frem til å skape en ny enhet

Som leder for det nye markedsområdet i Rambøll Gruppen er Hilde Nordskogen i gang med den videre integrasjonen mellom Henning Larsen og Rambøll.

– Det er fint å være tilbake i Rambøll igjen. Jeg kjenner medarbeiderne i Rambøll som meget kompetente og fremoverlente, og gleder meg til å bli kjent med det anerkjente selskapet Henning Larsen og de dyktige medarbeiderne der. Sammen skal vi skape en ny enhet som jobber for bærekraftig samfunnsutvikling til det beste for mennesker der de bor og oppholder seg, sier hun. 

– Når vi i løpet av året har fullført integrasjonen mellom Rambøll og Henning Larsen vil vi, i tillegg til å styrke markedsposisjonen vi allerede har innen arkitektur, landskapsarkitektur og planområdet, også være bedre rustet for en konstruktiv dialog med kundene i de tidlige fasene av prosjektene. Spesielt med vekt på konsept- og idéutvikling. Slik kan vi bidra til at forutsetningene for bærekraftig design tas med fra begynnelsen. Sammen står vi sterkere i konkurransen om de mest spennende og krevende prosjektene, og øker internasjonaliseringen vår med et tydelig skandinavisk avtrykk, fortsetter Nordskogen.

Mette Kynne Frandsen, adm. direktør i Henning Larsen, er svært for å kunne ønske Hilde velkommen til en ny stilling som markedsdirektør for arkitektur, landskapsarkitektur, plan og urbanisme i Norge, og ser frem til et tett samarbeid med henne.

– Med stor kjennskap til markedet, og hennes tidligere erfaring i Rambøll er Hilde den helt riktige til å lede vår nye markedsenhet, sier Frandsen.

Kilde: Rambøll

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11