23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Ingrid Therese Tjøsvold er ansatt som ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, etter at Kalle Josefsson tiltrådte stillingen midlertidig i august. Tjøsvold kommer fra stillingen som administrerende direktør for RenoNorden Norge. Hun starter i den nye jobben førstkommende mandag.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Per Erik Forsmo er ansatt i en nyopprettet stilling som kvalitetssjef i Block Watne. Forsmo kommer fra stillingen som prosjekt- og byggeleder i OBOS. Han har bakgrunn som tømrer og byggmester.

John Lennart Krohn er ny forretningsutvikleri Stafa-gruppen. Stafa Industrier er morselskapet til selskapene i Stansefabrikken, og Krohn vil jobbe på tvers av alle selskapene fra hovedkontoret i Grimstad. Han kommer fra stillingen som Unit Manager i Evry.

Arne Reisegg Myklestad er ny daglig leder i Dark Arkitekter. Han overtok etter Gerhard Linder, som har hatt en interimstilling det siste året, og som nå går over i en stilling som faglig leder. 

Julie Kleppen Rafn er ansatt som tilbudssjef for rådgiverbedriften Asplan Viak. Hovedoppgaven blir å hanke inn store, langsiktige oppdrag. Rafn har bakgrunn som sivilingeniør i industridesign og kommer nå fra telekommunikasjonsbransjen i Frankrike.

Øyvind Monrad-Krohn blir GK Gruppens første CDO, «Chief Digital Officer», og vil ta plass i selskapets ledergruppe. Digitaliseringsdirektøren har til nå vært konserndirektør for IT i samme selskap.

Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078