23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Ketil Asklien er ansatt som avdelingsdirektør for prosjekt og avhending i Forsvarsbygg. Asklien er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har bachelorgrad i både byggfag og bedriftsøkonomi. Asklien kommer nå fra Undervisingsbygg, tidligere har han jobbet i Selmer Skanska og hos entreprenør Petter Kristiansen. Han tiltrer den nye stilingen 1. februar.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Håkan Broman er satt inn som fungerende konsernsjef i NCC etter at styret tidligere i uka besluttet å avsette Peter Wågström med umiddelbar virkning. Broman har i flere år vært sjefsjurist i NCC og vil fungere i stillingen til en ny direktør er på plass.

Ann-Marie Hedbeck overtar som sjefsjurist i NCC etter Håkon Broman. Hedbeck blir også en del av konsernledelsen.

Kenneth Marthinsen har overtatt som daglig leder i Polyseam, som leverer varemerkene GRAFT og Protecta i Norge. Marthinsen kommer fra oljeservicebransjen, der han ble ansatt i Aker Solutions i 2006, blant annet med ansvar for montering og testing av kraner.

Jørn Henrik Helleseth er ansatt som regiondirektør i Stema Rådgivning. Helleseth har de siste årene vært avdelingsleder for bergenskontoret til Stema. Han er utdannet fagskoleingeniør og har tidligere vært ansatt i Veidekke og NCC Construction. Avtroppende regiondirektør Karianne Strømme går over i en prosjektrettet stilling, angivelig etter eget ønske.

Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078