23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Atle Olaf Monan blir ny distriktsleder for Veidekkes byggevirksomhet i Agder etter Helge Opedal. Monan er i dag avdelingsleder for Veidekke Entreprenør i Kristiansand, og 1. desember utvides ansvarsområdet til hele Agder. Monan er er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har jobbet 16 år i Veidekke, de siste årene som prosjektsjef og avdelingsleder i Kristiansand.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Helge Opedal har vært engasjert som distriktsleder i Agder i en midlertidig rolle siden nyttår. Han går nå inn i rollen som prosjektdirektør for prosjektet Finansparken, som bygges for SR Bank i Stavanger.

Saint-Gobain Bøckmann har ansatt to nye medarbeidere. Ingar Rø er Supply Chain og innkjøpsleder Linda Rorgemoen er ansatt som sales and Marketing Director. Ingar Rø kommer fra detaljhandel mot betongentreprenører og har bakgrunn fra solcelle-, olje- og elektronikkbransjen. Rorgemoen har tidligere jobbet i blant annet Moelven Wood og Inwido Norway.

Robert Myhre blir ny partner i DLA Piper for å styrke selskapets fokus på offentlige anskaffelser. Myhre har bred erfaring som partner og advokat i flere advokatfirmaer i Oslo og har vært sekretariatsleder for Klagenemda for offentlige anskaffelser, KOFA.

Grunnet vekst i det norske markedet har Peikko ansatt to nye medarbeidere, Marte Liadal Ødegaard og Daniel Klemetsen. Ødegaard skal inn i Peikkos salgsavdeling. Klemetsen er ansatt for å styrke markedsposisjonen til Peikko-produktet Delta-bjelken.

Foraas områdesikring har lenge vært store i Midt-Norge. Nå satser de også på Vestlandet og har etablert Avdeling Vest med Magnus Vågen som regionleder.

Per David Borenstein er ansatt som ny prosjektdirektør for Follobanen og begynner i den nye jobben 1. november. Morten Kristoffersen har fungert som prosjektdirektør for Follobanen i tiden etter at Erik Smith gikk av med pensjon.

Iver B. Neumann, professor ved London School of Economics og seniorforsker ved NUPI, blir ny direktør ved Velferdsforskningsinstituttet NOVA på Høgskolen i Oslo og Akershus. Neumann har doktorgrad i statsvitenskap og sosialantropologi.

Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062