23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Byggenæringens Landsforening har ansatt Iselin Bauer Seeberg som advokat/forhandler i BNLs avdeling for arbeidsgiverpolitikk og HMS. Seeberg kommer fra stillingen som senioradvokat i Advokatfirmaet Haavind. Hun har tidligere jobbet i Mediebedriftenes landsforening og Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Trond Magnar Unhammer tar over som administrerende direktør i NorDan fra nyttår. Avtroppende direktør Tore Rasmussen, som til nå har hatt en dobbeltrolle, fortsetter som konsernsjef i morselskapet NorDan Gruppen.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Send oss en mail!

GlassTeam har ansatt Tom Arild Aas som ny daglig leder. Aas har tidligere sittet i GlassTeams styre og har også vært innom Brødr. Bøckmann.

SageGlass, som produserer elektrokrome glass til solskjerming, er på plass med ny mann i Norge. Jacob Ketner Vidkjær kommer fra fasadeindustrien og har tidligere vært hos Ivarsson.

Det Lier-baserte entreprenørkonsernet POB har ansatt Martin Dammen, som tidligere hadde en tilsvarende stilling som HR-ansvarlig for utleid personell i Rekrutteringshuset Mork.

Aecom har utnevnt Johan Björkman til administrerende direktør for infrastrukturvirksomheten i Norden. Han kommer til Aecom fra Sweco, hvor han tilbrakte 11 år som henholdsvis prosjektleder for infrastrukturprosjekter og designleder for tunnel- og bruprosjekter.

Teknobygg ansetter nå en egen fagansvarlig for betong: Thomas Bjerke. Bjerke kommer fra stilling som arbeidsleder i HENT. Han har fagbrev som forskalingssnekker og senere Teknisk Fagskole.

Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08