23948sdkhjf

Netikette – Guide til god oppførsel når du publiserer på portalen

Våre portaler er seriøse og populære medier, som daglig besøkes av mange tusen brukere med interesse for den norske industrien. For at bevare seriøsiteten er det nødvendig at du som bruker har kjennskap til portalens etikette.

Firmaprofil og søkeord

Bruk firmaprofilen til å presentere deres virksomhet. Fremhev gjerne deres kompetanser og produkter, så det er tydelig for leseren hva dere driver med. Søkeordene er med på å underbygge deres profil og sikre at dere kommer frem i relevante søkeresultater. Skriv kun informasjon om egen virksomhet i profilen og som søkeord.

LinkBuilding

Det er kun tillatt å publisere på vegne av egen virksomhet. Det er ikke tillatt å bruke publiseringer på portalen (Nyheter, maskiner, kompetanser og produkter) til å linke til andre nettsider enn sin egen.

Nytt fra medlemmer

1. En nyhet er kun ny én gang
Overvei nyhetsverdien i din tekst så den fremstår som en nyhet og ikke en presentasjon av ditt firma. Unngå å publisere samme nyhet flere ganger – Ellers utvaannes verdien av medlemsnyhetene.

2. Publiser på de riktige portalene og velg en passende kategorisering
Overvei hvilken portal din nyhet er relevant på. Husk også riktig kategori for din publisering så feks. en nyansettelse ikke ender opp som en produktnyhet.

3. Brug kun dine egne nyheter
Ikke publiser nyheter om din virksomhet fra andre medier med mindre du har en avtale med journalisten om det. Det er nemlig journalisten og det enkelte medie som eier rettighetene til artikkelen.

4. Skriv kun om din egen virksomhet
Ikke skriv om andre virksomheter eller personer - heller ikke i produktsammenligninger.

Tips: Skriv kort og presist
Tenk at mottakeren sitter bak skjermen og leser din nyhet. Sørg for at han/hun fort finner de viktige opplysningene i din nyhet og ikke lag for mange publiseringer.

Maskiner, produkter og kompetanser

1. Publisering av allerede publisert materiale
Publisert allerede publisert materiale med måte. Vent som et minimum 3-4 uker med å publisere ting som allerede har vært i nyhetsbrevet en gang til så du ikke irriterer lesere og andre som publiserer.

2. Publiser samme produkt kun 1 gang
Sørg for at det samme produktet kun ligger på portalen 1 gang. Hvis du gjerne vil publisere det på nytt med ny tekst eller overskrift så slett den forrige publiseringen.

Tips: Husk bilde/video og skriv pris hvis mulig
Husk alltid å få med bilde- Det gir mer respons! Pris på en publisering øker også responsen markant, og du får vesentlig flere visninger hvis du har video med.

Om ikke nettetikken overholdes ved publiseringer, forbeholder vi oss retten til å foreta endringer eller slette publiseringen. Det kan maksimalt publiseres en nyhet pr. Dag i nyhetsbrevet og max 2 pr. uke av maskiner, produkter og kompetanser.

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Geir Ole Ørnes:

Send til en kollega

0.031