23948sdkhjf
Sponsored content

Bygg ditt drømmehus

Ofte kan du sitte og søke boligmarkedet igjennom, og ikke finne den boligen du føler passer perfekt til deg og fin familie.

Da er ofte løsningen å bygge sitt egen drømmehus fra grunnen av. Dette skaper plass og muligheter til å personalisere sin bolig tvers igjennom, helt fra første byggestein blir lagt, og til du får levert nøkkelen til døren. Du kan velge å utarbeide designet av ditt hus sammen med en arkitekt, eller du kan velge blant mange av de utbydere på markedet som tilbyr modul hus, eller såkalte «ferdigpakker».

Hva hvis huset blir levert med mangler, eller du angrer ditt kjøp?
Eiendomsrettadvokater.no er en nettside som tilbyr sine kunder flere forskjellige og relevante artikler omkring kjøper og selgers rettigheter ved kjøp og salg av boliger. Nettsiden omhandler ikke kun rettigheter ved kjøp og salg omhandlende eksisterende og allerede oppførte boliger, men også hvordan man står som kjøper, og hvilke rettigheter man har i forhold til reklamasjon dersom man har tatt sjansen og bygget sitt drømmehjem.

 For eksempel omhandler nettsiden en underfane som omhandler informasjon om heving av boligkjøp. Inne på siden finnes flere artikler som omhandler hvilke forbehold som skal finnes tilstede dersom man ønsker å reklamere, eller heve kjøpet av et hus, da dette normalt er en meget stor og innviklet prosess. For å kunne heve kjøpet av en bolig er der nødt til å foreligge en såkalt mangel. En mangel betyr at varen ikke er levert i det samsvar som er avtalt med selger. Dersom det foreligger en mangel er det normalt med enten en form for kompensasjon i form av prisavslag, retting av feilen eller en omlevering. Ofte vil man kunne få spørsmålet om hva som skal til for at der foreligger en mangel ved kjøpet av boligen, dette defineres som at boligen skal stå i forventning til kjøperens berettigede forventning av boligen.

Send til en kollega

0.016