23948sdkhjf
Sponsored content

Kontinentalseng – En formidabel løsning

Vi nordmenn liker å sove godt og lenge, uten tvil.. Det er med god grunn at vi da bruker en tredjedel av livet vårt på å sove i en seng.

Vi nordmenn liker å sove godt og lenge, uten tvil.. Det er med god grunn at vi da bruker en tredjedel av livet vårt på å sove i en seng. I dag finnes det flere forskjellige typer senger på markedet som sørger for at vi sover godt om natta. Noen typer senger har bedre løsninger enn andre, og det varierer i kvalitet fra seng til seng. Det finnes både rammemadrasser, sengerammer, vannsenger, skapsenger og kontinentalsenger for å nevne noen. Mulighetene er mange, og det er opp til deg hvilken løsning du ønsker å velge. En av de mest solgte sengetypene på markedet i dag er kontinentalsenger, og dette er en formidabel løsning for deg som ønsker å være fleksibel. De mange lagene som finnes i en kontinentalseng gjør det meget behagelig å sove i, og mange vil nok oppleve en betydelig forbedret søvn når de velger denne sengetypen.

Fleksibiliteten gjør det enklere å velge
Kontinentalsenger er svært populære og et veldig kjent valg blant nordmenn. Den består som regel av tre lag som du kan bytte på. I bunnen finner du en ramme på selve senga som danner grunnmuren for komforten du skal få når du skal sove i kontinentalsengen. Midtseksjonen på en kontinentalseng er en madrass, og den skal naturligvis gi deg den komforten du trenger for å sove godt. Til slutt legges det på en overmadrass hvis en ønsker ekstra komfort. Fleksibilitet er det som kjennetegner en kontinentalseng blant veldig mange andre senger. Dette er fordi senga kommer i flere deler enn andre sengetyper, noe som gjør det enklere for deg å velge og bytte ut delene. Mange velger å lese om testing av en seng før de tar et valg, noe du også kan gjøre her på https://sengeland.no/senge-test-beste-seng/ for å skaffe deg mer informasjon om hvilke typer kontinentalsenger som er best i test.

Spar penger på gode løsninger – smil når du sover
Det kan være kostnadsforskjeller hvis en skal vedlikeholde en kontinentalseng, men fortvil ikke fordi de fleste kontinentalsenger holder i minst 15-20 år. Skulle det derimot være komplikasjoner som gjør at du trenger å bytte deler på en kontinentalseng så er ikke dette problematisk i det hele tatt. Det kan være en kostnadsforskjell fra å bytte ut en hel kontinentalseng til å bare bytte ut deler av den, noe som kan være en fordel kontra andre sengetyper. Madrassen kan være en god start ettersom dette er den delen som gir deg den komforten du trenger. Derfor er det en god løsning å benytte seg av en kontinentalseng sånn at du kan spare penger, for da kan du bare nyte en god søvn på den nye madrassen din samtidig som du trekker på smilebåndet. Kontinentalsenger kan komme i forskjellige farger med forskjellige typer ben som gjør at du kan pynte litt på utseendet hvis du ønsker det. Da får du tilpasset kontinentalsengen til rommet ditt og din personlige stil. En kontinentalseng er simpelthen perfekt for deg, og dersom du ikke allerede har en, så bør denne stå øverst på ønskelista!

Send til en kollega

0.016