23948sdkhjf

Kurs i NS 8407 - Totalentreprise (1 dag)

Undervisnings region
Norge > Hordaland > Bergen
Periode(r)
5. september 2019

5. september 2019


Påmelding og mer informasjon


Meld deg på før 1. september og få 20 % rabatt 


Vi har kurset også i disse byene: Kristiansand, Trondheim, Lysaker, Tromsø og Stavanger


I dette kurset blir NS 8407 Alminnelige kontraktsbestemmelser for totalentrepriser grundig gjennomgått, samtidig som det trekkes paralleller til de tilsvarende bestemmelsene i NS 3431. Totalunderentreprisestandarden NS 8417 blir også behandlet. Kurset er en kombinasjon av forelesning og oppgaver med stor vekt på praktiske problemstillinger, og gir deg innføring i en viktig standard.


Kursbeskrivelse
Innholdet i kurset er en gjennomgang av de ulike bestemmelsene i NS 8407 og NS 8417, med vekt på de viktigste problemområdene. Følgende temaer er sentrale:

  • Når skal NS 8407 brukes?
  • Rådgiving og prosjektering
  • Risikoforhold
  • Endringer
  • Forsinkelse
  • Mangler
     

Mål for kurset
Formålet med kurset er å gi en detaljert oversikt over innholdet i NS 8407, slik at du blir kjent med de rettigheter og plikter som standarden legger på de ulike aktørene i et totalentrepriseprosjekt.

 

Hvem er kurset for?
Kurset er relevant for alle som bruker standarden i sitt arbeid, enten de er entreprenører, private og offentlige byggherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører eller har annen bakgrunn.

 

Kursholder:
Tor Andre Ulsted er advokat i Steenstrup Stordranges entrepriserettsavdeling. Han er spesialisert innen kontraktene som benyttes i bygge- og anleggsbransjen og har lang erfaring som advokat for både entreprenører, byggherrer og rådgivere. I tillegg holder han en rekke kurs i standardkontraktene og andre entrepriserettslige emner, blant annet for Standard Online AS. Tor Andre Ulsted er også spesialisert innen plan- og bygningslovgivningen, foreldelse og insolvensrett.


Påmelding og mer informasjon

Kontakt: salg@standard.no, telefon 67 83 87 00

Undervisnings adresse

Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen 5, 5003 Bergen

Send til en kollega

0.113