23948sdkhjf

Kurs i Samspillsentreprise

Undervisnings region
Norge > Akershus > Bærum
Periode(r)
27. august 2019

27. august 2019

 

Påmelding og mer informasjon, Lysaker 27. august

 

Vi har kurs i Samspillsentreprise også i disse byene:

Bergen 24. september

Tromsø 1. oktober

Kristiansand 8. oktober

Meld deg på før 1. september og få 20 % rabatt 

Samspill er fortsatt en relativt ny entreprise-/samarbeidsform. Det finnes ingen Norsk Standard som regulerer samspill, så NS 8407 brukes ofte som et utgangspunkt.

 

Kursbeskrivelse
Partene må imidlertid i stor grad selv utarbeide bestemmelsene som skal regulere hvordan samspillet skal utøves, og hvordan rettigheter, plikter, vederlag og ansvar skal fordeles. Uklare kontrakter skaper ofte uenighet.

En del samspillprosjekter preges også av at partene ikke har tilstrekkelig felles forståelse for hva samspillet skal bestå i og hvordan ansvar skal fordeles. I foredraget gjennomgås noen typiske grunnlag for utfordrende og vellykkede samspillprosjekter, med særlig fokus på regulering av vederlag og incentiver. Kurset er en kombinasjon av forelesning og relevante oppgaver og eksempler.

 

Mål for kurset
Kurset har som mål å gi deltakerne en forståelse av hva en samspillskontrakt er, hva man kan oppnå ved å bruke denne kontraktsformen, og hva som skal til for å lykkes. 

 

Hvem er kurset for?
Kurset passer for prosjektledere og andre som skal delta i en samspillskontrakt, eller andre som ønsker øket kunnskap om hva samspill innebærer.

 

Kursholder:
Tor Anthon Christiansen er advokat og partner i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange). Han er spesialisert innen kontraktene som benyttes i bygge- og anleggsbransjen og har lang erfaring som rådgiver for entreprenører, byggherrer og rådgivere. Han bistår bygge- og anleggsbransjen bl.a. med kontraktsforhandlinger, ved prosjektgjennomføringen, sluttoppgjør og tvisteløsning. Han prosederer jevnlig saker for domstolene. I tillegg holder han en rekke kurs i standardkontraktene og andre entrepriserettslige emner, blant annet for Juristenes Utdanningssenter. Christiansen har tidligere jobbet som dommerfullmektig/konst. tingrettsdommer i 3 år.

 

Påmelding og mer informasjon, Lysaker 27. august

 

Vi har kurs i Samspillsentreprise også i disse byene:

Bergen 24. september

Tromsø 1. oktober

Kristiansand 8. oktober

 

Kontakt: salg@standard.no, telefon 67 83 87 00

Undervisnings adresse

Fossekallen Restaurant og Konferansesenter, Vollsveien 13 H, 1366 Lysaker

Send til en kollega

0.119