23948sdkhjf

Kurs / opplæring

Tilbys
Utløper
1. november 2023

Integriteten og ytelsen til systemet ditt, enten det er væske eller gass, avhenger av en kombinasjon av ulike elementer; god design, kvalitets væskesystemkomponenter og kompetent montering og installasjon av kvalifisert personell. Du kan forbedre sikkerheten til arbeidsmiljøet, øke produktiviteten og hold deg à jour med de nyeste teknologiene med våre omfattende kundeopplærings- og utdanningsprogrammer.

Swagelok Norway tilbyr både standardiserte kurs, samt kunde tilpassede kurs som dekker spesifikke behov du måtte ha.

Våre standardiserte kurs:

Fittings and Small Bore - NOG Guideline 143

Dette 2-dagers kurset inkluderer både teoretisk og praktisk opplæring og avholdes på våre lokasjoner både i Stavanger og i Porsgrunn.

Hydrogenløsninger for sikkerhet og pålitelighet

Et tidsriktig kurs utviklet for de som jobber innen hydrogenindustrien.

Vi i Swagelok Norway er fokusert på å tilby produktene og tjenestene som er nødvendige for å drive den globale energiomstillingen fremover. Et av nøkkelelementene i denne progresjonen er kunnskapen og ferdighetene til fagfolk som jobber med lovende medier og teknologier. Derfor har vi utviklet dette kurset for å hjelpe nye og erfarne medlemmer og entreprenører til å jobbe sikrere med hydrogen.

Medium/High Pressure Cone & Thread Essentials

Dette praktiske kurset er designet for installatører som er involvert i installasjoner og inspeksjoner av applikasjoner som benytter «cone & thread» komponenter. Dette 1/2-dags kurset inkluderer både teoretisk og praktisk opplæring og avholdes på våre lokasjoner både i Stavanger og i Porsgrunn.

Ler mer på

stavanger.swagelok.com

.
Utbyder
Swagelok Norway (SVAFAS)

Swagelok Norway (SVAFAS)
Gamleveien 85
4315 Sandnes
Norge

Damara Andersson
Telefon: +47 47 51 53 81 81

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.141