23948sdkhjf

UVC i kjølefordampere - UVR - virker mot virus i luften

Tilbys
Utløper
12. oktober 2022

I mai 2020 ble et stort slakteri i Tyskland rammet av Covid-19 og over 1500 ansatte ble smittet. En undersøkelse ble startet for å finne årsaken til den enorme smittespredningen. Kjølefordampere viste seg å spille den viktigste rollen.

Det er nå vitenskapelig dokumentert at kjølefordampere var hovedårsaken til spredningen av Covid-19 i Tysklands største kjøttforedlingsselskap i mai 2020 (tysk publikasjon fra 23.7.2020 -

se lenke "SARS-CoV-2-Ausbruch in deutschem Fleischzerlegebetrieb")

og at overføring med aerosoler over 8 meter ble funnet.

Den anbefalte "sikre" avstanden på 1-2 meter er dermed ikke virkeligheten i avkjølte miljøer. Luften resirkuleres med enorme fordampere, og hvis du har én infisert person, går det raskt. Konklusjonen er at: "Generelle driftsforhold i industrielle kjøttbehandlingsanlegg fremmer risikoen for SARS-CoV-2 og superspredende hendelser." En illustrasjon av et typisk slakteri med kjølefordampere er vist på vedlagte foto - et eksempel på hvordan infeksjonen spredte seg på det tyske slakteriet.

Den vitenskapelige artikkelen konkluderer også at ultrafiolette enheter er et middel for å redusere risikoen for infeksjon. Derfor er vår sveitsiske UVC-leverandør SterilAir nå opptatt med å levere til den tyske kjøttindustrien. Og SterilAirs anbefaling er en kombinasjon av UVC på fordampere og UVR-4K (se vedlagte UVR-presentasjon). Med disse erfaringene (se vedlagte UVR-trial report) er vi hos FHS Scandinavia godt rustet til å tilby UVC og UVR til den danske kjøttforedlingsindustri, som et viktig middel mot spredning av Covid-19.

Det er viktig å si at UVC-installasjoner ikke bare hjelper mot coronavirus, som er aktuelt akkurat nå. Renere kjølefordampere reduserer rengjøringskostnadene og forbedrer luftkvaliteten. UVC-luftdesinfeksjon reduserer krysskontaminasjon via luften, og forbedret lufthygiene vil også føre til bedre sluttproduktkvalitet - se vedlagte katalog.

Hvis du har spørsmål om UVC i kjølefordampere eller vil vite mer om UVR, kan du kontakte oss.
Utbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.141