23948sdkhjf

God hygiene starter på gulvet – og gir ekstra sikkerhet

Tilbys
Utløper
21. september 2022

Men hvor lenge og hvor godt fungerer det? Antibakterielle matter og gulvbelegg er nå Covid-19 testet og testen viser at de kan redusere risiko for forurensning med 97%.

Forskning viser at 80% av kontaminering kommer fra hjul og fotspor. Ved å bruke antibakterielle gulvbelegning, f.eks. i form av matter, kan man nøytralisere mer enn 99% av denne kontaminering.

Antibakteriell gulvbelegning kan brukes i soner mellom rene og urene områder, f.eks. mellom produksjon og lager, hvor der er tung trafikk og hvor man vil begrense kontamineringen som spredes via hjul og persontrafikk

Vanligvis er mattenes levetid mellom 3-5 år, men det avhenger av både trafikk og generelt bruk, så ved å kontrollere matten sikrer vi at de blir skiftet ut når de ikke lenger lever opp til de antibakterielle målene, men heller ikke før! Når vi inspiserer matten og måler trykkverdien én gang i året, kan vi se om den fortsatt fungerer etter hensikten.
Les mer om

antibakterielle matter/gulvbelegg

 og se hvordan det fungerer i den vedlagte videoen.
 
Vi kan også tilby Push Pads, som er utviklet med utgangspunkt i samme antibakterielle teknologien som matten, men som brukes på f.eks. dører, se: 

Beskytt enkelt de mest utsatte stedene

– også døren til kantinen og toalettet. På samme måte bidrar de til å redusere risikoen for å føre smitte videre - og reduserer også risikoen med 97%.

Vår leverandør av antibakterielle gulv og matter - Dycem - har nettopp sendt ut en ny brosjyre om de mange bruksmulighetene Push Pads og matter/gulvbelegg har i forskjellige typer selskaper. Fokuset er hvordan vi unngår å føre smitte med oss inn i produksjon/kontorer/helsesentre osv. Se under "Kataloger".

Hos FHS Scandinavia er vi klare til å svare på spørsmål - så ring eller skriv til oss hvis du vil høre mer om hvordan antibakterielle gulv kan optimalisere hygieneløsningen i din bedrift.

Du kan også besøke vår LinkedIn og se hvordan man

rengjør en antibakteriell matte.
Utbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.25