23948sdkhjf

Fjern 99,5% af listeria i fiskeproduktion med ren luft

Tilbys
Utløper
10. september 2022

Mange fiskeprodusenter kjemper mot listeria, men FHS Listeria-pakke er en effektiv måte å redusere listeria på, i hele fabrikken eller prosessen.

FHS Scandinavia har mange oppdrag i fiskeindustrien, som gjennom mange år har hatt stor suksess med å bruke ionisering i produksjonen.

Fred Sørensen, som har jobbet med teknologien hos norske kunder i over 20 år, sier “Når vi besøker et selskap og forstår produksjonsprosessen og anleggene, kan vi sette sammen en løsning som gir ekstra sikkerhet for å fjerne listeria. Selskaper som MOWI, Wangensten og Lofotprodukt har gjennom de siste 20 årene brukt løsningene våre med stor tilfredshet”.

FHS Scandinavia jobber med tre teknologier for å redusere risikoen for listeria:

1)    

Ionisering i luften

2)     UVC-lys på transportbånd og UV-tunneler

3)     Antibakterielle matter for gulv

 Fred Sørensen utdyper: “På denne måten har vi i mange år valgt og jobbet tett med Europas ledende teknologiprodusenter, og det gir oss et ekstra godt grunnlag for dimensjonering, den beste driftsstabiliteten og slik dokumentasjon for å oppnå de ønskede resultatene for dekontaminering og reduksjon av for eksempel listeria.”

Men hvordan kan ionisering i luften redusere forekomsten av Listeria?

I laboratorieforsøk viser ionisering med ioniseringsrør fra norske Airgenic effektivt å drepe 99,5 % av Listeria som er i vekstfase. Dette er en tilnærmet utslettelse av Listeria-bakterien dersom den opplever gode næringsforhold og kommer i vekstposisjon! Læs hele testen på M her.

Airgenics ioniseringsteknologi i ventilasjonen sørger for at luften blir ”renseren” og ikke ”bæreren” av bakterier ved at enhver bakterie- eller soppkoloni som forsøker å formere seg drepes hurtig og effektivt samme hvor de måtte befinne seg i lokalet. Eneste vilkåret er at luften kommer til.

 Tester viser også at ionisering har en stor effekt på å eliminere virusoverføring gjennom luft, inkludert Covid-19.

 Som ekstra sikkerhet kan løsningen også være å anbefale UVC-lys på kritiske overflater som kommer i direkte kontakt med fisken. I andre tilfeller kan antibakterielt gulv være en del av løsningen. Det viktigste er at vi i samarbeid med kunden utarbeider en foreløpig analyse slik at vi kan tilby den løsningen som best matcher kundens behov.

OM FHS-løsninger på listeria-utfordringer generelt:

•       Utstyret kan brukes 24-7, mens produksjonen står på

•       Miljøvennlig – ingen bruk av kjemikalier

•       HMS-fordeler – ingen skadelige stoffer for personalet og stor reduksjon i virusoverføring gjennom luften, også COVID-19

•       UVC dreper listeria i biofilm

•       Listeriabakterien utvikler ikke resistens ovenfor ionisering og UVC lys

Hvis du vil vite mer om FHS Scandinavias hygieneløsninger, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss enten via telefon eller skrive en e-post. Du kan få ytterligere inspirasjon ved å lese mer om løsningene våre på 

www.fhsscandinavia.com
Utbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.149