23948sdkhjf

Solid Vedlikehold tilbyr overflatebehandling

Tilbys
Utløper
20. september 2019

Ingen i Norge har mer erfaring når det gjelder overflatebehandling av kraftverk enn oss. Vi er pr i dag markedsledende innen overflatebehandling av kraftverk og har overflatebehandlet nærmere to millioner kvadratmeter med turbiner, tommer, trykksjakter og høyspentmaster i Norge og utlandet. Vi har egne FROSIO inspektører som vet alt om hva som kreves av korrosjonsbehandling i kraftbransjen.

Det kreves en stor utstyrspark og folk med spesialkompetanse innenfor denne nisjen. Vi disponerer vogner og vinsjer i ulike størrelser for inspeksjon av innvendige og utvendige arbeider, også for oppsamling og gjenbruk av blåsemiddel.

Vi tilbyr totalpakker innenfor ISO-fagene. Totalpakker med løsningsorientert fokus som gir deg som kunde effektivitet, kvalitet og økonomisk gevinst. En av våre suksesskriterier er vår fleksibilitet.Vi har lang erfaring og kompetanse innenfor dette området, og gir våre kunder mulighet til å oppnå en mer effektiv energiproduksjon. Våre tjenester gir forlenget levetid på installasjonene, med minst mulig innvirkning på selve driften.

Kvalitet, kompetanse og fokus på helse, miljø og sikkerhet er bjærebjelken i vår virksomhet. Med vår lange erfaring, leverer vi spisskompetanse innen overflatebehandling, isolering og tilkomst.

Solid Vedlikehold har i mange år vært ledende innen tilkomst og overflatebehandling av utfordrende og kompliserte broprosjekter. Vi har vært involvert i de største broprosjektene de siste 20 årene i Norge, enten det være seg kabler eller broseksjoner. De siste årene har vi fått i oppdrag å rehabilitere store og kompliserte jernbanebroer, der arbeidet har vært utført uten å hindre togtrafikken. Broene har vært bygget inn med stillas på en slik måte at vi ivaretar miljøet på en sikker måte.

Besøk vår hjemmeside for mer informasjon.
Utbyder
KYMSOL
Tranesvegen 2
5346 Ågotnes
Norge

Marianne Larsen
Telefon: +47 56 31 43 00
Fax: +47 56314301


Se nettsiden
Se flere kompetanser
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.106