23948sdkhjf

Rockwool A/S

ROCKWOOL Group ble grunnlagt i 1909 og er i dag verdens ledende produsent av steinullbaserte løsninger. I Danmark er ROCKWOOL mest kjent for sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter for byggsektoren, som sikrer energieffektive og brannsikre bygninger med god akustikk og et behagelig inneklima.

Steinullens unike kombinasjon av god isolasjon, støydemping, uovertruffen brannvern og lang holdbarhet betyr også at våre isolasjonsprodukter brukes i ikoniske bygninger rundt om i verden; fra Empire State Building i New York til Bolshoi Theatre i Moskva, Eiffeltårnet i Paris og Olympiastadion i London.

ROCKWOOL isolasjonsløsninger

  • Bygningsisolasjon
  • Passiv brannbeskyttelse
  • Teknisk isolasjon
  • Utvendig takisolering
  • Utvendig fasadeisolering

Du kan lese mer om de enkelte produktene på nettsiden vårt.

ROCKWOOL steinullprodukter er basert på en av naturens mest uuttømmelige ressurser - vulkansk bergart, også kalt basalt. Basalt finnes i store mengder. Hvert år skaper vulkansk aktivitet og platetektonikk nye basaltreserver - omtrent 38 000 ganger mer enn mengden ROCKWOOL Group bruker årlig. I vår produksjonsprosess gjenskaper vi hver dag den vulkanske prosessen med å smelte steiner til fibre, for å lage steinullbaserte isolasjonsløsninger av høyeste kvalitet.

Den første ROCKWOOL -fabrikken startet i Hedehusene i 1937. I dag har vi to fabrikker i Danmark - fabrikken i Vamdrup, som åpnet i 1966, og fabrikken i Øster Doense, som åpnet i 1977, og som ble fornyet i 2015.

I dag sysselsetter ROCKWOOL Group over 11 700 mennesker over hele verden. ROCKWOOL er til stede i 39 land og har 46 produksjonsanlegg samt et verdensomspennende nettverk av salgskontorer, distributører og partnere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fakta om Rockwool A/S

Adresse
Rockwool A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 46561616

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Liza Andersen

Louise Røgild Knudsen

Send til en kollega

0.109