23948sdkhjf

iBinder Norge

Bygd på enkelhet
iBinder er utviklet ut fra et behov for forenkling.

Det som kjennetegner et prosjekthåndteringssystem som fungerer, er at brukerne forstår systemet og ønsker å jobbe med det. Dette igjen avhenger av hvor enkelt systemet er å bruke. Det må være lett å finne det man søker og gjøre ting riktig. Motsatt må det være vanskelig å gjøre feil. Derfor har vi gått ut fra den beste og mest velprøvde modellen, nemlig den analoge permen.

iBinder følger prosjektpermens form og bygger på den samme enkle og intuitive logikken. Utgangspunktet har vært dokumenthåndtering slik den foregår i byggebransjen, ettersom det er her vi finner de mest komplekse prosjektene. Et system som kan dekke byggebransjens behov, takler også alle andre bransjers behov.

Rekordutvikling
Vi som står bak iBinder har bakgrunn fra byggebransjen, og vet at noe av det som kjennetegner bransjen – i tillegg til komplekse prosjekter – er en slags æreskodeks som sier at man ikke skal drive med selvskryt. Derfor er det med en viss motvilje vi legger frem følgende tall:

På fire år har antallet brukere økt fra 70 000 til 200 000
Antall nystartede prosjekter per dag har doblet seg sammenliknet med fjoråret
I 2012 ble systemet etablert i Danmark, der det har hatt den samme positive utviklingen, og flere etableringer pågår
Omsetningen har økt i takt med markedets tillit
Det interessante med disse tallene er imidlertid ikke at de gjør oss stolte, men hva de betyr for deg. De er ganske enkelt en garanti for prinsippet vårt: Enkel bruk = sikker bruk = sikker fremgang.

Velkommen til et enklere liv

Fakta om iBinder Norge

Adresse
iBinder Norge
Rosenholmsveien 25
1414 Trollåsen
Se på kart

Region
Norge
Akershus
Eidsvoll

Telefon: +47 67 20 93 36

Org. nr.: NO914539374

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Helge Mikal

Vegard Sørensen

Send til en kollega

0.078