23948sdkhjf

Kominox AS

Rustfritt stål er et absolutt fantastisk materiale – vakkert, uslitelig, skinnende og sterkt. Jeg har arbeidet med både vanlig stål og mange andre forskjellige metalltyper i nesten tretti år, men har aldri følt en slik lidenskap for noen andre materialer som jeg føler for rustfritt stål.

Den unike kombinasjonen av holdbarhet og skjønnhet gjør at rustfritt stål kan brukes i et helt spekter av forskjellige bruksområder Jeg har ofte tenkt: “du kunne ha gjort dette med rustfritt stål- tenk bare hvor mye bedre det hadde blitt”, eller “hvorfor brukte de ikke rustfritt stål? De hadde spart seg for mye bry på lang sikt!” Rustfritt stål er fremtiden; den representerer en verden av muligheter og dristige løsninger. – Аnders Nilson, administrerende direktør

Vår historie
Аnders Nilson, som en erfaren leder i stålindustrien innså at kraftige investeringer i asiatiske fabrikker hadde ført til produksjon av rustfritt stål av ekstremt høy kvalitet, spesielt i Taiwan. Han forutså at dette ville føre til høy eksportpotensial av materialet på europeisk marked. Anders sikret sin visjon ved å opprette et svært profesjonelt, serviceorientert handelsselskap for å fullføre disse markedsbehov i hele Nord- og Øst-Europa.

Ved årtusenskiftet ble Kominox (Kom fra det svenske ordet for komet og Inox fra det spanske ordet for rustfritt) lansert offentlig. I utgangspunktet var målet å skape langsiktige leveranseavtaler med asiatiske verdensklasseprodusenter, og søke kunder som hadde behov for toppklasses produkter kombinert med klasseledende service. Fremgangen har hittil vært imponerende med utvidelse og opprettholding av langsiktige kunderelasjoner år etter år.

Viktige milepæler
2001 – Kominox lansert i Sverige
2002 – Eksklusiv distribusjonsavtale med YC Inox
2004 – Åpnet lager i Tallinn
2005 – Etablerte filial i Tallinn
2007 – Etablerte avdeling i Norge
2010 – Etablerte distribusjonspartnerskap i Finland
2010 – Kominox oppnådde AAA kredittvurdering
2013 – Raskest voksende selskap i Estland; Äripaev pris
2013 – Startet direktesalg til Latvia
2013 – Omstrukturering og utvidelse av Baltikum-teamet
2014 – Markedsleder i Baltikum
2015 – Lansering av beslag på alle markede

Fakta om Kominox AS

Adresse
Kominox AS
Brennaveienn 20B
1481 Hagan
Se på kart

Region
Norge
Akershus
Nittedal

Telefon: +47 22723700

Org. nr.: NO992879882

Kontaktpersoner

Esben Winge

Odd Einar Larsen

Send til en kollega

0.113