23948sdkhjf

Maskingrossisternes Forening

Maskingrossisternes Forening arbeider for bransjens felles interesser og rammevilkår gjennom medlemsaktiviteter, myndighetskontakt og medietiltak.


Formål
Samle firmaene innen bransjen for å ivareta og fremme felles interesser.
Styrke kollegialt samarbeid ved å fremme sunne forretningsmessige prinsipper
Motarbeide illojal konkurranse eller andre forhold som strider mot god forretningsskikk.
Medlemsmassen i MGF favner bedrifter av mange slag og størrelser over hele landet. Ved utgangen av 2019 var det 119 medlemsbedrifter som til sammen omsatte for i overkant av NOK 17 milliarder dette året.
Fellesnevneren er at selskapene er registrert i Norge, og «omsetter maskiner eller teknisk utstyr i et slikt omfang og på en slik måte at det er naturlig å betegne firmaet som maskingrossist».

Et kriterium for medlemsbedrifter er at de har tilfredsstillende lager og servicefasiliteter innen sitt virksomhetsområde, og at selskapets ledelse har dokumentert erfaring og kompetanse fra maskinbransjen.
En forutsetning for medlemskap i MGF er at selskapet overholder lovgivningen og foreningens interne etiske regler om illojal konkurranse.

Maskingrossiterne arrangerer nordens største anleggsmesse.
Vei og Anlegg  arrangeres neste gang er i mai 2022 på Norges Varemesse på Lillestrøm. Dette er første gangen messen arrangeres innendørs, og vi gleder oss til å vise frem det nyeste og tøffeste av maskiner uten å bekymre oss for dårlig vær!

SMART industri er et arrangement som vi arrangerer sammen med de største bransjeforeningene innenfor industri, og er den nasjonale møteplassen for produksjons- og verkstedindustrien i Norge. SMART industri arrangeres hvert tredje år, og neste gang er mai 2022 på Norges Varemesse på Lillestrøm. SMART Sveis som er en del av SMART industri har konferanser hvert år og det er Norsk Sveiseteknisk Forbunds om da er ansvarlig for arrangementet og MGF deltar som prosjektmedlem. 


Visjon
Vi skal skape merverdier for våre medlemmer gjennom målstyrte aktiviteter for å sikre gode markedsforutsetninger og rammeverk.

Fakta om Maskingrossisternes Forening

Adresse
Maskingrossisternes Forening
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 22 44 78 73

Org. nr.: NO939631917

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Bente Austad
Direkte telefon: +47 94426637

Gry Ingebretsen

Tone Merethe Lindberg

Send til en kollega

0.219