23948sdkhjf

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S ble grunnlagt i 1910.

Firmaet har fra starten utført havnebygnings-, brobygnings- og jernbaneprosjekter. Fra 1920-tallet har firmaet utført de første gjennompresninger- og tunneleringsoppgaver.

I dag består firmaet av en avdeling som løser tradisjonelle anleggsoppgaver innenfor jord, vei, beleggning og avløp, samt en avdeling som utfører No-Dig-Arbeider.

De tradisjonelle anleggsoppgavene utføres i hovedsak som underentreprise over hele landet, dog med hovedvekten i Østjylland. Oppgavemessig løser vi både større og mindre anleggsoppgaver, og har fått stor erfaring med å løse kompliserte kloakk- og beleggningsoppgaver i tett bebyggede strøk.

No-Dig-spesialiteten har vi siden starten vedlikeholdt og videreutviklet.
Disse spesialitetene utføres overalt i Danmark, og siden 2008 også utenfor landets grenser. No-Dig utføres enten i underentreprise, i hovedentreprise eller i partnering.

Vi har gjennom årene vedlikeholdt og utviklet erfasring og kompetanse og har igjennom dette oppnådd en høy grad av spesialisering.
Dette har vært mulig med en stabil og kompetent stab av nøkkelpersoner med mange års erfaring på både ingeniørsiden og som utførende medarbeidere.
Det er en tradisjon hos Østergaard A/S å utvikle teknisk utstyr og metoder, blant annet tunneleringsutstyr, samt utstyr til pilotrørsmetoden utviklet av oss selv.

Vi legger vekt på og har hatt tradisjon for å løse oppgavene til byggherrenes fulle tilfredshet. Kvaliteten er utover erfaringen og medarbeidere oppnådd gjennom grundig planlegging, blant annet legges det stor vekt på å basere utførelsen på forundersøkelser, som gjennomgås nøye med det formål om å velge den riktige metoden for den aktuelle oppgaven.

Vi legger videre vekt på samarbeidet mellom byggherrene, rådgivere og entreprenører om planleggingen av oppgavene, samt å ha en tett dialog gjennom utførelsesprosessene.

Leverandørtjenester

Nyheter

Nyeste tjenester

  • Styrt boring
  • Pilotrør
  • Stålrør
  • Tunnelering
  • Partnering

Fakta om Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Adresse
Entreprenørfirmaet Østergaard A/S
Sverigesvej 4
7100 Vejle

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75823455

Org. nr.: DK73381711

Ansatte: 110

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Jim Skovbæk Valentin Jim Skovbæk Valentin
Avdeling: Styret boring
Tittel: Projektleder
Direkte telefon: +45 26899749

Pia Møller Jensen Pia Møller Jensen
Tittel: Kontorassistent
Direkte telefon: +45 75823455

Poul Erik Christensen Poul Erik Christensen
Avdeling: Tunnelering og gennempresning
Tittel: Afdelingsleder
Direkte telefon: +45 20323759

Søren Kjær Søren Kjær
Tittel: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 40443455

Send til en kollega

0.188