23948sdkhjf

John Deere med storskjerm i traktoren

Lover at nye display skal gjøre ting enklere for brukeren.

JOHN DEERE G5-DISPLAY: Splitter nye skjermer er raskere og kraftigere. Bønder og entreprenører skal få en enklere jobb, ifølge produsenten.

Grensesnittet er det samme som i forgjenger-skjermene, men størrelsen har økt til 12,8 tommer i den største utgaven. Det skal gi bedre oversikt.

Produktsjef Tore Glærum i Felleskjøpet Agri sier i en pressemelding at oppdateringene fra John Deere vil gi en helt ny opplevelse.

De to nye displayene har full HD-oppløsning, utvidet lagringskapasitet og økt prosessorkraft. Det skal gjøre dem til noen av de kraftigste på markedet.

Displayene kommer også i to flyttbare utgaver. Disse kan ettermonteres og brukes på alle maskinmerker. Den minste utgaven kalles G5 og er på 10,1 tomme, mens utgaven på knappe 13 tommer kalles G5Plus.

De to flyttbare displayene er vanntette, noe som gjør at de kan brukes på maskiner uten førerhus.

AutoTrac og seksjonskontroll er standard på G5Plus-displayet, og akkurat som på forgjengerne har det full AEF ISOBUS-kompatibilitet.

Ettersom grensesnittet er beholdt fra G4-displayene, lover produsenten at systemet ikke skal kreve omfattende kursing og videreutdanning. Avanserte funksjoner kan nå bestilles i et lisensprogram. Dermed trenger man bare å kjøpe de funksjonene man faktisk trenger. Skulle behovene endre seg, kan ytterligere funksjoner låses opp seinere mot betaling.

Displayene kan bestilles fra en ikke oppgitt dato seinere i år, og skjermene vil være tilgjengelige for utvalgte John Deere-maskiner fra modellår 2024.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Felleskjøpet Agri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094