23948sdkhjf

Regnskapstall i maskinbransjen: Wee med omsetningsboost i 2022

Økte omsetningen med 42 prosent i 2022.

TUNGT OG 22-TALL: Wee.no AS passerte for første gang en omsetning på over 200 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding i dag.

- God tilgang på varer, pålitelige leverandører og solid innsats fra organisasjonen er hovedårsakene til framgangen det siste året, mener daglig leder Roger Wee.

Wee.no AS er en nettforhandler av anleggs- og landbruksutstyr.

Firedoblet salget av skogsutstyr

Wee opplyser at skogsutstyr og strømsparende utstyr har vært de mest populære produktsegmentene.

- For vår del har vedkløyvere og vedmaskiner utgjort den største delen av omsetningen, og vi har mer enn firedoblet salget av dette utstyret i 2022. Men de høye strømprisene har også gjort at dieselvarmere og varmepumper mer populært enn noen gang, sier Wee.

- Samtidig ser vi at interessen for mindre gravemaskiner og annet anleggsutstyr har holdt seg stabilt høyt igjennom hele perioden.

Har solgt ut utleie og transport

Resultatet for Wee.no i fjor økte også betydelig sammenlignet med 2021, men dette mye fordi selskapet valgte å selge ut både utleie- og transportvirksomhetene som lenge har vært en del av driften.

- I fjor tok vi et veivalg ved å rendyrke satsingen på salg av utstyr på nett. Vårt mål er å øke fokuset på produktsegmenter innen bygg, anlegg, industri og landbruk. Vi har også startet utbygging av totalt 3200 nye kvadratmeter med lager og verksted, sier Wee.

- Selv om økonomien i Norge er noe kjøligere ved inngangen av 2023, har vi fortsatt stor tro på månedene foran oss. Dette blir et år for å systematisere driften ytterligere og rigge for videre vekst, avslutter daglig leder i Wee.no, Roger Wee.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Wee.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093