23948sdkhjf

Transportindustri AS blir en del av Strømberg-Gruppens påbyggergruppe

Fra januar 2023 ble Transportindustri en del av Strømberg Gruppen og inngår i konsernets påbyggergruppe under eierskap av Arka A/S.

PÅBYGG: Arka A/S har overtatt 51 prosent av aksjene, de resterende 49 prosent av aksjene eies fortsatt av tidligere eiere.  

Dette fremkommer i en pressemelding rett før helgen.

- I en bransje i stadig utvikling, har det stor verdi for oss å bli del av en større gruppering der vi kan utveksle produkter, systemer og erfaringer på tvers av selskapene, skriver Gert Hanssen, som er daglig leder i Transportindustri.

- Strømberg Gruppen sine påbyggere innehar stor kompetanse innen konstruksjon, produksjon og etter markedstjenester. Det ser vi frem til å bli en del av. 

Siden oppstarten i 1977 har Transportindustri levert påbygg og utstyr til lastebiler og nyttekjøretøy, og bygget opp en solid kundebase i Nord-Norge.

Hovedproduktene har de siste årene vært tyngre påbygg basert på Multilift og HIAB. Siden 2004 har selskapet også drevet et av landsdelens største anlegg innen overflatebehandling for industri og tunge kjøretøy.

Utover nytt eierskap fortsetter virksomheten som tidligere, med samme ledelse, eget merkenavn og samme produktsortiment.

Strømberg Gruppen har i hovedsak seks virksomhetsområder. Disse omfatter påbyggervirksomhet, forhandlervirksomhet av lastebil og buss, næringseiendom, shipping, sand og finans.

Påbygger gruppen er en av Norges største leverandører av utstyr til transportnæringen gjennom utstrakt egenproduksjon og import. Gruppen består av ARKA A/S, ARKA Rogaland A/S, Rolands A/S, Norslep A/S, Carbomix A/S og Transportindustri A/S

Opphav og kilder: Pressemelding fra Transportindustri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079