23948sdkhjf

Seabrokers Fundamentering blir Robbins TBM-representant

Robbins utvikler og produserer tunnelboremaskiner og leverer i dag maskiner fra 0,5 til 15 meter i diameter.

TUNNELREPRESENTANT: Seabrokers Fundamentering AS utvider sin virksomhet, og blir nå representant for Robbins tunnelboremaskiner.

Robbins har over flere tiår fått erfaring med vannkraftprosjekt i Norge, og har utviklet maskiner som er godt tilpasset norske forhold. TBM vil også være relevant i en del samferdselsprosjekt og annen infrastrukturbehov med lengre tunneler.

- Vi har det siste året hatt godt samarbeid med Robbins, Sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder I Seabrokers Fundamentering.

- Med den utviklingen vi ser i energipriser vil vannkraftnæringen ha oppside av å videreutvikle sine anlegg ved hjelp av TBM, slik at de kan disponere vannet bedre og få maks effekt i produksjonen.Nå tar selskapet skrittet inn i tunnelverdenen. Ragnvald Albretsen, grunnlegger og Styreleder i Seabrokers Fundamentering er optimistisk. 

- Vår spede begynnelse handlet jo om å drive med skipsmegling, og over tid har vi vokst inn i en rekke nye forretningsområder. Fundamenteringsvirksomheten startet opp for snart 20 år da vi hadde behov for å fundamentere egne bygg som skulle oppføres, men hvor eksisterende bedrifter ikke kunne møte våre behov. I dag er vi blitt Norges største privateide fundamenteringsselskap. I år feirer Seabrokers Group 40 år, og vi har blikket rettet mot fremtiden, sier Albretsen.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Seabrokers Fundamentering

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079