23948sdkhjf

Omveltning i Harstad: Ramirent nå for egen maskin

NYE TANKER: Norges største utleieaktør har operert gjennom en franchisetaker i Harstad i mange år.

På grunn av endringer hos franchisetakeren måtte Ramirent tenke nytt. Derfor åpnet de nylig en fullverdig avdeling i byen.

Harstad er viktig

– Harstad er en viktig plass å være i tiden framover med alt som foregår av utvikling og satsing, som nytt helsehus, sentrumsutvikling og ny vei- og infrastruktur. Vi leier allerede ut maskiner, utstyr og kompetanse til en stor del av prosjektene, og ønsker å være tett på kundene, sier Stallvik i en pressemelding.

Ramirent satser tungt på nullutslippsmaskiner for å bidra til det grønne skiftet, og har sagt at de skal være fremst i sin bransje innen bærekraft.

– Også derfor ønsker vi å være til stede i områder med mye utvikling.

Veldig motivert

– Rekruttering av nye ansatte er en prosess som ofte kan ta tid, og i en periode var det usikkert om vi klarte å ha personell klart til å overta driften av avdelingen. Heldigvis har vi nå fått på plass en ny, lokal avdelingsleder som er veldig motivert til å utvikle Harstad-avdelingen vår videre.

– I tillegg har vi fått med oss to ansatte fra franchisetakeren. De kjenner kundene våre og markedet godt, og vi beholder kompetansen de har opparbeidet seg, sier Stallvik.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Ramirent

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095