23948sdkhjf

Multiconsult tjener gode penger, viser Q3-resultater

De ni første månedene av 2022 leverer selskapet et resultat på 311,7 millioner kroner, tilsvarende en EBITA-margin på 10,2 prosent.

ØKONOMI: I tredje kvartal leverte selskapet et resultat (EBITA) på 67,8 millioner kroner, tilvarende en margin på 7,7 prosent. 

- Vi har økt ordreinngang og inntektsvekst. Med økt kapasitet fra både oppkjøpte selskaper og organisk vekst har vi hatt en god start etter sommerferien, skriver Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult ASA, i dagens pressemedling.

Resultatet skal være påvirket av restrukturering i LINK Arkitektur Sverige samt inntektsføring av forsikringsoppgjør fra borebåten Bore Cat på NOK 13,6 millioner i kvartalet.

Netto omsetning for tredje kvartal er 876,0 millioner kroner, 13,8 prosent høyere enn tilsvarende periode i 2021. Den organiske inntektsveksten var 7,9 prosent, drevet av høyere faktureringsrater, økt faktureringsgrad og et høyere antall ansatte.

Netto omsetning første ni måneder i 2022 er 3062,6 millioner kroner, 12,0 prosent høyere enn tilsvarende periode i 2021.

Godt salg gjennom hele 2022 fortsetter. I tredje kvartal hadde gruppen en ordreinngang på 945 millioner kroner, mot 749 millioner kroner i samme periode i 2021. 

- Den positive trenden for selskapet og det sterke markedet har fortsatt gjennom kvartalet, til tross for geopolitisk ustabilitet, økning i energikostnader og høy inflasjon, sier Bergly, som er optimist også for tiden fremover..

Kilde: Pressemelding fra Multiconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Utnyttelsesgrad 200 prosent! Havarikommisjonen er på sporet av Tretten bru
Ulven: Energisentral skal kjøle ned Hovinbyen
Skal på rehab i Asker: 10.000 kvadratmeter skole for 62 millioner kroner
Rv.94: Eneste innfartsvegen til Hammerfest er ute på anbud
Oslo: Gir Grev Wedels plass 9 full make over - og utskiftet glass blir til glassvatt
Seltor bygger nytt Biliaanlegg i Porsgrunn
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.19