23948sdkhjf

Renta inngår omfattende Volvo-avtale

Utleieselskapet Renta har inngått avtale med Volvo Maskin om levering av 82 enheter. I avtalen inngår minigravere, hjulgravere, beltegravere, hjullastere og rammestyrte dumpere.

Rentas avtale med Volvo Maskin styrker selskapets posisjon som en landsdekkende aktør med et bredt produktspekter. Utleiesenteret, som Renta overtok i 2022, satset betydelig på tunge anleggsmaskiner. Med Volvo-avtalen forsterkes nå denne satsingen. 

Innholdsrik

 – Vi er godt fornøyd med at vi igjen er vist tillit og fått en stor ordre fra Renta, sier David Kristianslund som er salgsdirektør i Volvo Maskin. Maskinpakka på totalt 82 enheter er innholdsrik: minigravere, hjulgravere og beltegravere opp til 30 tonn, hjullastere opp til 20 tonn, og rammestyrte dumpere med 25 tonns nyttelast.

Kristianslund opplyser at alle gravemaskinene er utstyrt med Volvo Dig Assist maskinstyring og at avtalen også inneholder en intensjon om å levere ti elektriske gravemaskiner.

– Renta er en viktig og voksende kunde. Vi har et langsiktig samarbeid med gjensidig tillit og god dialog i det daglige, understreker Volvos salgsdirektør.

Attraktivt

Rentas administrerende direktør, Leif-Martin Drange, ser på avtalen som en videreutvikling av forholdet til Volvo som leverandør. Utleiesenterets langvarige og gode forhold til Volvo som leverandør av anleggsmaskiner har også hatt betydning for kontrakten som nå er inngått.

– Våre samlede erfaringer viser at Volvo-maskinene er attraktive hos kundene og at de har god annenhånds verdi. Det er viktig for oss når vi selger maskiner som ikke lenger er aktuelle for utleie, sier Drange.  Han legger også vekt på at Volvo har et godt utbygd serviceapparat og sikker tilgang på deler, noe som bidrar til problemfri drift.

Rentas virksomhet er nå så godt som landsdekkende med utgangspunkt i sterke markedsposisjoner på Vestlandet og i Nord-Norge. Oppkjøpet av Utleiesenteret styrket posisjonen på Østlandet betydelig.  

Kilde: Volvo Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Utnyttelsesgrad 200 prosent! Havarikommisjonen er på sporet av Tretten bru
Ulven: Energisentral skal kjøle ned Hovinbyen
Skal på rehab i Asker: 10.000 kvadratmeter skole for 62 millioner kroner
Rv.94: Eneste innfartsvegen til Hammerfest er ute på anbud
Oslo: Gir Grev Wedels plass 9 full make over - og utskiftet glass blir til glassvatt
Seltor bygger nytt Biliaanlegg i Porsgrunn
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.094