23948sdkhjf

Stort tomtekjøp i Jessheim - Bonava trapper opp på Østlandet

Bonava skal utvikle ca. 22.000 kvadratmeter bolig og næring på Jessheim. - Organisasjonen er rigget for vekst, og vi trapper opp satsingen i Norge, sier regionsjef for Bonava Oslo, Matilda Vinje.

STOR TOMT: Jessheim-oppkjøpet er en god start på høsten for Bonavas regionskontor i Oslo, som nylig styrket sin ledergruppe for å være rigget for nye utfordringer.

- De siste to årene har vi gradvis bygget opp organisasjonen, og har nå kompetansen til å løse større byutviklingsprosjekt. På Jessheim ønsker vi å bidra til en god urban utvikling, sier Vinje.

Prosjektet har fått navnet Gystadporten, og ligger sentralt på Jessheim. Bonava har som mål å utvikle i overkant av 200 boliger og ca. 5000 kvadratmeter næringsvirksomhet på tomten.

Området skal nå detaljreguleres, og Bonava har som målsetting at de første boligene legges ut for salg i slutten av 2025 med innflytting i løpet av 2027

Bonava ser også store muligheter for vekst i dagens marked. Jessheim-kjøpet er et viktig steg på veien mot å bli en større aktør på Østlandet. Målsettingen er å være blant de fem største utviklerne på Østlandet.

- Vi ser etter muligheter for å sikre tomter for fremtidig vekst og er åpne for både kjøp og samarbeid, understreker Matilda Vinje.

Selger av tomten er Skarpsno AS. Ansvarlig megler var Akershus Eiendom. Juridisk rådgiver var CLP. 

Bonava er en europeisk boligutvikler og er første boligutvikler i Europa som har fått sine klimamål godkjent av Science Based Targets initiative. Med sine 2100 medarbeidere utvikler Bonava boliger i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, St. Petersburg, Estland, Latvia og Litauen, med en nettoomsetning på cirka 15,5 milliarder svenske kroner i 2021. Bonava`s aksjer og grønne obligasjoner er notert på Nasdaq i Stockholm.

Kilde: Pressemelding fra Bonava

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Konseptet byggevarebutikk i bynære strøk: Nyåpning av XL-Bygg i Selbu
Peab river notbøteri i Ålesund og bygger 127 leiligheter i sjøkanten
Norske trelast: Netto eksport i 2022 for første gang på årevis
Norske kommuner svikter: Halvert satsing på nye idrettsanlegg
Forbereder økt boligkapasitet til flyktninger
Takprodusentenes forskningsgruppe: Endelig en standard for permanente sikringsløsninger på tak
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125