23948sdkhjf

Snakk om timing: Åpner nytt kontor i Arendal i august

Det er Norconsult som forteller om økende etterspørsel på Sørlandet og åpner kontor i Arendal onsdag 17. august under Arendalsuka.

TILFELDIG? NEPPE :) Onsdag 17. august, når politikere, samfunnstopper og representanter fra norsk næringsliv er samlet i Arendal til "uka", arrangerer Norconsult klokken 10:30 offisiell åpning av det nye kontoret i Kystveien 18.

Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult, vil være til stede på åpningen, og sammen med Espedalen vil han blant annet orientere om konsernet og deres kunder i regionen.

I tillegg vil Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi, og fylkesordfører i Agder Arne Thomassen holde innlegg i forbindelse med åpningen.

Mer enn et lokalkontor

Lokalt har Norconsult den seneste tiden blant annet jobbet med reguleringsplanen for en ny vei til Eydehavn og kjølevannstrasé i forbindelse med Morrows etablering av batterifabrikk i Arendal. I tillegg har selskapet en rekke spennende oppdrag –for både private og offentlige oppdragsgivere på Sørlandet.

– Siden 2008 har Norconsult hatt kontor i Kristiansand, men Arendal har lenge vært ønsket, sier Camilla Espedalen, leder av Norconsult i Kristiansand. - Vi har et tverrfaglig og bredt tilbud, og har over tid bygget opp solid kompetanse innen en rekke fagfelt. Vi er nå svært godt rigget for å være med på å bygge Agder for fremtiden, mener Espedalen.

Fra Arendal og ut i Norge

Espedalen peker på at selv om en medarbeider geografisk er tilhørende kontoret i Kristiansand, så er det like naturlig å være med å prosjektere jernbane i Trøndelag eller tunneler på Vestlandet.

– Selv et relativt lite lokalkontor får lov til å være en del av Norges største tverrfaglige rådgivningsmiljø. De faglige utviklingsmulighetene er noe av det våre medarbeidere er mest fornøyd med, sier Espedalen.

Kilde: Norconsult pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.334