23948sdkhjf

Assemblin kjøper Larmerud rørservice AS

Assemblin AS har kjøpt selskapet Larmerud rørservice AS på Sofiemyr i Nordre Follo. Bedriften har 24 ansatte og omsatta for 41 millioner kroner i 2021.

OPPKJØP: Larmerud rørservice har røtter tilbake til 1948. Selskapet har både butikk og tilbyr serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet.

Nedslagsfelt er områdene søndre Oslo, Follo og Østfold, og bedriften har blant annet spesialisert seg på separate vann- og avløpsanlegg for hytter og boliger uten offentlig tilknytning.

For Assemblin, som fra før er etablert med rørserviceavdelinger i både Oslo, Sarpsborg og på Ski, betyr nyervervelsen at kapasiteten styrkes i en region med svært stor aktivitet.

- Når vi vurderer oppkjøp av bedrifter, ser vi i første rekke etter selskaper som har etiske verdier og en bedriftskultur vi kan kjenne oss igjen i. Men vi ønsker selvsagt også bedrifter med god inntjening og sunn økonomi, som kan bidra positivt til resultatet vårt, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

- Vi har hatt svært god dialog med Larmerud rørservice gjennom hele prosessen. Bedriften har med seg en stabil kundemasse og en betydelig ordrereserve, og jeg er trygg på at dette oppkjøpet vil styrke oss både mange områder, sier Hansen.

Daglig leder og hovedaksjonær Geir Sparengen i Larmerud rørservice er svært godt fornøyd med å få Assemblin som eier.

Kilde: Pressemelding fra Assemblin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Trelastprisene: - Prisforskjellen burde ikke ha veltet prosjekter
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Moelven: Værbitt erstatter brannfarlig Royalkledning
Byggevarehandel: Svak avslutning på året 2022
Vindkraft: Vil bygge 270 meter høye vindturbiner i Bjerkreim kommune i Rogaland
HENT overleverte nye Otta skole og flerbrukshall
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.094