23948sdkhjf

Norconsult åpner kontor i Arendal

Konsulentkjempen styrker seg på Sørlandet og åpner nytt kontor i Arendal for rådgivende ingeniører, arkitekter og samfunnsplanleggere.

UTVIDELSE I SØR: Norconsult har rundt 3.400 medarbeidere i Norge fordelt på 60 kontorer - og skal altså åpne et helt nytt kontor i Arendal.

- Siden 2008 har Norconsult hatt kontor i Kristiansand, men Arendal har lenge vært en ønsket lokasjon. Vi ser nå at tiden er moden for å etablere et fysisk kontor også i Arendal, sier Camilla Espedalen, Kontorleder Norconsult i Kristiansand.

– Vi skal møte den økende etterspørselen etter våre tjenester lokalt i Arendal, og menere at vi må ha lokal tilstedeværelse.

Norconsult er angivelig Norges største konsulentselskap innen rådgivende ingeniørtjenester. Eksempler på oppdrag det i dag jobbes med fra Kristiansand, er Wilds Minne skole i Kristiansand, Kristiansand stadion samt reguleringsplan for E18 Ytre Ringvei i Kristiansand.

I regionen jobber Norconsult også med reguleringsplanen for en ny vei til Eydehavn og kjølevannstrasé i forbindelse med Morrows etablering av batterifabrikk i Arendal.

I tillegg har selskapet en rekke miljøoppdrag – både forurensning og vannovervåking for både private og offentlige oppdragsgivere på Sørlandet.

– Norconsult tilbyr et tverrfaglig og bredt tilbud, og vi er nå svært godt rigget for å være med på å bygge Agder for fremtiden, mener Espedalen.

Kilde: Pressemelding Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Trelastprisene: - Prisforskjellen burde ikke ha veltet prosjekter
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Moelven: Værbitt erstatter brannfarlig Royalkledning
Byggevarehandel: Svak avslutning på året 2022
Vindkraft: Vil bygge 270 meter høye vindturbiner i Bjerkreim kommune i Rogaland
HENT overleverte nye Otta skole og flerbrukshall
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.094