23948sdkhjf

Optimera kjøper Lyngdal Byggeforretning

Lyngdal Byggeforretning er markedsleder i Lister-regionen med fem Montér byggevarehus.

OPPKJØP I SØR: Lyngdal Byggeforretning har vært medlem av Montér-kjeden i 18 år og omsatte i 2021 for 280 millioner kroner.

Virksomheten kom inn i Montér-kjeden i 2004, og har byggevarehus i Lyngdal, Farsund, Vanse, Flekkefjord og Kvinesdal. Eierne er fem søsken inkludert daglig leder Trond Rosfjord.

Optimera overtar 100 prosent av aksjene

– Vi har jobbet tett med Lyngdal Byggeforretning gjennom mange år. Eiere, ledelse og de totalt 65 medarbeiderne har over en årrekke bygget seg opp i regionen. Det er derfor en meget veldrevet virksomhet som nå blir en integrert del av Optimera, sier adm. dir. Erik Tønnesen i Optimera.

– Nødvendige, strukturelle satsinger innen IT, logistikk, netthandel, prefab og tekniske tjenester er blitt stadig viktigere i vår bransje. Som en integrert del av Optimera vil de fem byggevarehusene nå bli enda bedre rigget . Vi gir etter 53 år stafettpinnen videre til en virksomhet vi er trygge på at vil ta godt vare på medarbeidere, kunder og alt vi har skapt gjennom årene, sier daglig leder Trond Rosfjord i Lyngdal Byggeforretning.

Regionen i sør

Lister-regionen dekker Farsund, Flekkefjord, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal og Sirdal. Regionen er et vekstområde og den nye E39 mellom Kristiansand og Stavanger, som krysser hele regionen, vil anatgelig bidra ytterligere til den økonomiske utviklingen i området.

Formell overtagelse vil bli gjennomført 1. juli, opplyser Optimera.

Kilde: Pressemelding Optimera

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094