23948sdkhjf

Bill. mrk stilling ledig: Skal skaffe 100 arkitekter, ingeniører og samfunnsplanleggere

Det er Norconsult som nå søker etter mer enn 100 nye arkitekter, ingeniører og samfunnsplanleggere til kontorene i Midt-Norge.

JOBBVEKST: I dag består Norconsults Region Midt av 420 medarbeidere fordelt på kontorene Trondheim, Ålesund, Ulsteinvik, Ørsta, Molde, Kristiansund, Åndalsnes, Oppdal, Stjørdal, Levanger, Verdal, Steinkjer, Namsos og Rørvik.

Med økt oppdragsmengden søkes nå 100 nye medarbeidere, både ingeniører, arkitekter og samfunnsplanleggere - erfarne og nyutdannede, opplyser Norconsult.

– Vi har 70 kontorer i Norge, hvorav 14 i Midt-Norge. Vi har stor tro på at lokal kunnskap, lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid er en styrke, og en fordel for kundene. Vi deler oppgaver mellom kontorene og er stolte av den gode interne samhandlingen vi har etablert over tid. Digitaliseringen gjør det mulig å være med på svært utfordrende oppgaver i hele Norconsult uavhengig av hvor man bor, sier direktør for Region Midt Jan Kåre Iversen.

Nå når regionen søker etter over 100 nye hoder kan kandidatene selv være med å bestemme hvor i regionen de ønsker å ha tilholdssted. Målet er å utvikle enda sterkere fagmiljøer - der medarbeiderne bor, og sammen slå ring om de store utfordringene samfunnet står overfor med tanke på å oppnå FNs bærekraftsmål.

– I tillegg til fleksible ordninger og sterke fagmiljøer er Norconsult eid av de ansatte. Det betyr at vi har en stabil og forutsigbar eierstruktur hvor selskapets overskudd går tilbake til oss som eiere, legger Iversen

Kilde: Pressemelding fra Norconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109