23948sdkhjf

Byggmax vokste 14 prosent i Q1 alene

Byggmax varsler at de vokste 14,4 prosent økning i Q1 sammenlignet med fjoråret, og skylder på at hjemmefiksing er blitt den nye folkesporten i Norge.

MANGE TOMMELTOTTER:Byggmax har valgt seg private hjemmefiksere som kjernekunde, og kan med det vise til en heftig vekst siste årene.

Nøkkelen skal være at alle får samme pris.

- Våren kom tidlig i år og det setter fart i norske Hjemmefiksere. I tillegg har pandemien endret vanene våre. Aldri før har nordmenn hatt så mange prosjekter på gang hjemme. Har du først gjort ett prosjekt hjemme så er terskelen mye lavere for å prøve seg på nytt, mener Niklas Hamberg, som er Norgessjef i Byggmax.

Råvareprisene er hett tema for tiden, men det ser ikke ut til å påvirke nordmenns fikselyst stort. - Mange snakker om økte råvarepriser, men glemmer er at leverandørenes prisendring nå i april kun er en brøkdel av prisforskjellene du finner mellom de ulike byggevarekjedene, hevder Hamberg

Han mener man fort sparer mer på å sjekke rundt for priser. Dette gjelder spesielt for privatpersoner, som står uten den såkalte proffrabatten som mange byggevarekjeder har

- Det er skjulte rabattavtaler til håndverkere som ikke kommer hjemmefikseren til gode. Byggmax er en av få kjeder som satser på hjemmefikseren, og gir laveste pris til alle, sier Hamberg.

- Jeg tar av meg hatten for markedsavdelingen som jobber steinhardt for at vi alltid skal være billigst. Vi følger alltid med på konkurrenter, og har markedets beste prisgaranti.  Terrassebord og annet trevirke deles strengt inn i kvalitetsklasser. Vi selger kun nordisk virke i klasse 1, og da spiller det liten rolle om terrassebordet kommer fra Moelven eller Södra, vår prisgaranti er på ekte, sier Hamberg.

Kilde: Pressemelding fra Byggmax

KLIKK for alle artikler i Bygg bedre billigere.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094