23948sdkhjf

Mestergruppen kjøper XL-BYGG Dale Malo

Har signert en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i XL-BYGG Dale Malo

OPPKJØP: Mestergruppen og Dale Malo har samarbeidet i mange år innen byggevarehandel i regionen. XL-BYGG Dale Malo omsatte i 2020 for 264 millioner kroner.

- Vi ser også frem til å få alle medarbeiderne ved anleggene med oss videre, og er fornøyd med at kompetansen beholdes lokalt når vi tar over, sier Per Ivar Harila, direktør byggevare i Mestergruppen.

Det er ca. 50 medarbeidere som jobber ved de fire XL-BYGG-anleggene i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide. Totalomsetningen for de fire XL-BYGG-anleggene i 2021 var ca. 290 millioner kroner.

– Da vi kom til beslutningen om å selge XL-BYGG Dale Malo var Mestergruppen vårt førstevalg. Formell overtagelse vil bli gjennomført snarest mulig, under forutsetning av godkjenning fra Konkurransetilsynet, sier Kjell Inge Dale, konsernleder i Dale Malo Holding AS.

Dale Malo Holding er eid 65 % av Dale Holding AS og 35 % av Malo Holding AS, som kontrolleres av familiene Dale og Malo. Selskapene Solid Dale Malo og Blink Hus Dale Malo inngår IKKE i den nye avtalen og vil drives som før av Dale Malo Holding.

Kilde: Pressemelding fra Mestergruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093