23948sdkhjf

Skanska og K Jacobsen AS: Videreutvikler Villenga på Ski

Skanska har signert kontrakt for utvidelse av samarbeidet med grunneier K. Jacobsen AS på Finstad i Ski.

MER JOBB: Frem til nå har avtalen inkludert utviklingen av ca. 220 leiligheter i et 50/50 joint venture. Den nye avtalen inkluderer to felt til, til totalt ca. 550 leiligheter.  

Prosjektet har klare miljøambisjoner, og skal sertifiseres til Breeam Very Good eller høyere. I tillegg skal store deler av området opprustes gjennom de kommende årene. 

- Investeringen på Finstad er i tråd med vår nye strategi om å utvikle flere prosjekter utenfor Oslo, i samarbeid med andre tomteeiere. Ski er et av flere områder rundt Oslo som har stort potensial. JV-partner K Jacobsen AS har samme ambisjoner for boligutviklingen som oss, sier konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, Thorbjørn Brevik.

Prosjektet vil i tillegg til boenhetene inneholde næring, bestående av dagligvare og andre småbutikker som blomsterbutikker, apotek og kafé. - Foruten de høye klimaambisjonene som er satt, har vi også planlagt for et godt og inkluderende bomiljø. Mye av arealet vil derfor gå til å utvikle felles uteområder. Leilighetene skal passe til boligkjøpere i alle aldergrupper, og i alle livets situasjoner, og vi må derfor sørge for at området rundt også gjenspeiler dette, sier prosjektsjef, Karl Moriggi.

- Vi la ned mye tid for å finne riktig JV-partner da vi skulle signere Felt A, og er fornøyde med at vi kan utvide samarbeidet til å nå også omfatte de neste to byggetrinnene, tilføyer Simen Jacobsen, eier og selger av tomten.

Kilde: Pressemelding fra Skanska eiendomsutvikling

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172