23948sdkhjf

Nå samles VVS-bransjen i Norge

FON, som er akronym over Foreningen VVS-organisasjonene Norge, er en ny og supplerende interesseforening etablert for norsk VVS-bransje. – Som bransje vil vi stå mer samlet dersom vi har en felles møteplass for alle, mener styreleder Frank Olsen.

FORENINGSLIV: Foreningen består av representanter fra VVS organisasjonene i Norge. Frank Olsen er forøvrig også direktør i Rørkjøp. 

FON ble stiftet 14. januar i år, og bak etableringen står alle de store norske VVS-kjedene, opplyser foreningen i en pressemelding, samtidig som de gjør det klart at alle relevante aktører er velkomne.

FONs formål er å ivareta medlemmenes felles interesser i alle aktuelle fora. Foreningens oppgave blir å samarbeide om og fremme de temaer som styret i foreningen til enhver tid har definert som relevant, og som ikke er i konflikt med konkurranselovgivningen.

Nestleder i foreningen og adm.dir i Konekta, Line Ekroll Dyb, opplyser at at første hovedprosjekt for foreningen er det pågående arbeidet med grunndata.

- Foreningen skal stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet i samarbeide med bransjeorganisasjonene Rørentreprenørene NRF/Nobb, VVP og andre, sier hun.

- Foreningen ønsker å bidra tungt til at alle grunndata blir fritt tilgjengelig fra produsent, uten kostnader for rørleggerbedriftene, gjennom hele verdikjeden, fra produsent til sluttbruker. Foreningen sitter allerede med representanter i flere utvalg og søker nå videre samarbeid med alle relevante parter i sakens anledning.

Kilde: Pressemelding fra FON

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156