23948sdkhjf

AF Eiendom og Höegh Eiendom selger til Reitan Eindom

Det er hotell- og kontorbygget Karvesvingen 7 på Hasle Linje som får ny eier: Reitan Eiendom.

BYGGSALG: Hasle Linje Næring DA er et selskap eid 49,5 % av AF Gruppenmog 49,5 % av Höegh Eiendom. Den siste ene prosenten eies av Vind AS.

Selskapet har nå inngått avtale om salg av alle aksjene i selskapet Karvesvingen 7 AS, som eier bygget på samme adresse. Kjøper er Christiania Areal, eid 100 prosent av Reitan Eiendom.

Karvesvingen 7 er et kombinert hotell- og kontorbygg på ca 21 000 kvm BTA og hovedleietakere er Nordic Choice Hotels, Nordic Entertainment Group og Sterk Helse og Trening, som alle flyttet inn i 2021.

Bygget er oppført av AF Gruppen og er BREEAM-NOR Very Good miljøsertifisert.

Salget anslås til å gi en regnskapsmessig gevinst på minst 60 millioner kroner for AF Gruppen. Pangea Property Partners har vært megler i salget.

- Vi har tro på at dette blir en god investering for oss, og vi vil samarbeide med Høegh Eiendom om forvaltningen fremover, sier Ingolv Høyland, administrerende direktør i Reitan Eiendom. 

På Hasle i Oslo har AF Eiendom og Höegh Eiendom utviklet en ny bydel med næring og bolig det siste tiåret. K7 er det siste store tilskuddet til områdeutviklingen og det første hotellet på Hasle.

I tillegg til 208 hotellrom inneholder det 21.000 kvadratmeter store bygget blant annet kontorlokaler med både radio- og TV-studio, et stort treningsstudio i underetasjen og en innendørs gate med fellesarealer, serveringslokaler, konferansefasiliteter og gjennomgang for alle på Hasle-området.

- Karvesvingen 7 binder området sammen, og vi er glade for å få en solid eier i Reitan Eiendom. Dette er siste tilskudd til Hasle Linje, og vi har nå kun en hjørnetomt igjen i utbyggingen av Hasle Linje, forteller Otto Christian Groth, direktør i AF Eiendom.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112