23948sdkhjf

Höegh Eiendom signerer med Ø.M Fjeld Asker Entreprenør

Kontrakten gjelder om byggingen av Verket Brygge II og Verksplassen i Moss

GODT SAMARBEID I MOSS: – Vi har hatt et godt samarbeid så langt på Verket Brygge I og Papirhuset. Da er det naturlig å forlenge samarbeidet med en ny totalentreprise-kontrakt, sier prosjektleder Guro Varvin Hjelseng i Höegh Eiendom.

Kontrakten Höegh Eiendom og ØMF Asker Entreprenør nylig signerte om utbyggingen av Verket Brygge II og Verksplassen har en verdi på 400 millioner kroner.

Prosjektet består av 71 leiligheter fordelt på 5750 kvadratmeter, og tre næringslokaler på til sammen 800 kvadratmeter. Verksplassen blir torget som knytter Verket Brygge I og II sammen, og gjør sjøfronten på Verket mer tilgjengelig for offentligheten.

– Vi er en involvert byggherre, og sammen med Asker Entreprenør har vi fått muligheten til å lære mye underveis, samt å gjøre noen justeringer når vi nå fortsetter samarbeidet inn i neste byggetrinn, sier Hjelseng.

Verket Brygge II skal stå ferdig om to år. Målet har vært å knytte Moss sentrum tettere på sjøen, og gi byen en aktiv og attraktiv sjøfront.

– Det er inspirerende å være med på denne viktige utviklingen av Moss. Arbeidet med det første store byggetrinnet pågår for fullt, og folk kan med egne øyne se hvordan det gamle fabrikkområdet dag for dag transformeres, sier Bjørn Sikkeland, regionleder i ØMF Asker Entreprenør, region Østfold/Follo.

Opphav og kilder: Höegh Eiendom pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078