23948sdkhjf

JM Norge og Norconsult har funnet hverandre med landskaps-arkitekttjenester

Har signert rammeavtale for Trondheimsregionen, Oslo og Bergen.

LANDSKAP OG BOLIG: Det fremkommer i en pressemelding fra Norconsult i dag.

Boligutvikleren JM er en av Norges største boligutviklere som bygger i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, Vestland og Trondheim.

Norconsult jobber allerede på flere av JMs prosjekter i Norge, som blant annet Stavset Altura i Trondheim. Her skal JM bygge 64 leiligheter tett på naturen. Alle leilighetene får private uteplasser i tillegg til grønne fellesområder.

- Vi har i flere år hatt rammeavtale på arkitektfagene, og kan nå utvide bekjentskapet med landskapsarkitektur i tillegg, sier Michelle S. Wright, leder for arkitektur i Norconsult.

Norconsult har kontorer på 70 plasser i Norge, der landskapsarkitektur er en naturlig del av fagmiljøet på flere av dem. Bærekraft og klimasmarte løsninger står høyt på landskapsarkitektenes agenda.

- Vi i JM har satt ambisiøse bærekraftsmål mot 2030. Det viktigste er å stoppe klimaendringene og målet er at utslippene skal være nær null innen 2030. Både vi og Norconsult har forpliktet oss, gjennom Skift, til å jobbe for løsninger som minimerer klimakonsekvensene. Vi vet at Norconsult også er opptatt av å levere bærekraftige løsninger, og vi ser frem til å bli utfordret på å velge smartere, med klimavennlige løsninger i våre prosjekter, sier Kjartan Viksund, avdelingsleder prosjektering i region Vest i JM Norge.

Kilde: Norconsult pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125