23948sdkhjf

Frode Henning Killi er ny direktør for Moelven Byggmodul AS

– Med Killi på laget har vi sikret oss en toppleder med en rik industrierfaring, sier divisjonssjef Vera Flatebø i Moelven Byggsystemer.

NY JOBB:44-åringen kommer fra stillingen som direktør for konsernutvikling i Gudbrandsdalen Energi Holding.

Før det har han blant annet vært administrerende direktør og fabrikkdirektør i Natre Vinduer, samt produksjonsdirektør og fabrikksjef i Nordan.  

- Frode Henning Killi har gått gradene med lederutfordringer kombinert med faglig påfyll opp gjennom årene. Han har solid erfaring fra industrien, og et hjerte som banker for bærekraftige produkter og løsninger i tre. Vi gleder oss til at han skal få gjøre en forskjell for modulvirksomhetene våre i Moelven, sier Flatebø. 

- Mesteparten av yrkeskarrieren har handlet om treindustri, og jeg gleder meg igjen til å kunne gå ut i produksjonen og kjenne på luften av trevirke og bli kjent med de dyktige medarbeiderne i Moelven Byggmodul, sier Killi. 

Han er bosatt på Otta, er firebarnsfar og kommer nå til å gjenoppta ukependlertilværelsen som han har gjort i over sju år i tidligere jobber. 

- Det er ikke uvanlig at en gudbrandsdøl ukependler, og det har både jeg og familien gode erfaringer med fra før av, avslutter Killi.

Kilde: Pressemelding Moelven

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.08