23948sdkhjf

Nytt varehus på Nygårdskrysset blir starten på et nytt Maxbo

Torsdag 10. mars åpnet Maxbo et nytt varehus på Nygårdskrysset i Ås kommune. – Dette er starten på det nye Maxbo, sier Carl Otto Løvenskiold.

DRIVE-IN TRELASTHALL: Det nye varehuset får 7300 kvadratmeter under tak og en drive-in trelasthall på over 3000 kvadratmeter.

Målgruppen blir både forbrukere og proff.

– Maxbo Stormarked Nygårdskrysset er det mest moderne og kundevennlige varehuset vi noensinne har bygget, og vil markere starten på et nytt Maxbo, sier Carl Otto Løvenskiold, konsernsjef i Løvenskiold-Vækerø, som står bak Maxbo-varehusene.

 Gulv og maling

Det nye varehuset vil få helt ny innredning, hvor en rekke produkter får en mer fremtredende plassering. Gulv og maling har hver sin store avdeling, 16 kjøkken fra Norema er på plass, og varehuset har også en av Norges største Weber-utstillinger.

Maxbo Nygårdskrysset får også en egen prosjektserviceavdeling med byggerådgivere, hvor vanlige forbrukere kan få faglig råd og veiledning til byggeprosjektene sine. Varehuset er bygget etter Breeam-standarden, og er også Miljøfyrtårn-sertifisert.

60 ansatte

Knut Alstad blir ny varehussjef for Maxbo Nygårdskrysset, og skal lede de rundt 60 ansatte. Alstad kommer fra stillingen som regionsjef i ABC Hus, og har også ledet XXL og Lefdal i Ski. Teamet har jobbet lange dager i flere måneder for å kunne åpne nå i mars.

– Det har vært en omfattende prosess, hvor vi har jobbet målrettet for å få de riktige ansatte på plass, samtidig som bygget har reist seg. Dette varehuset kommer til å oppleves som noe helt nytt, og likevel kjent for alle som har et forhold til Maxbo, sier den nye varehussjefen.

Kilde: Pressemelding fra Maxbo

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109