23948sdkhjf

DigiQuip overtar NOORSI sin bransjeløsning 123Service

123Service brukes daglig av over mer enn 200 kontrollører i sakkyndige virksomheter, og det er pr i dag registrert ca 50.000 individuelle utstyrsenheter i løsningen, herav ca 15000 lifter i liftbransjen.

KONTROLL: I 2021 inngikk DigiQuip og NOORSI en samarbeidsavtale. Partene bygger nå videre på denne avtalen i et strategisk samarbeid som vil være til stor nytte for bransjene som i dag har mange forskjellige IT-systemer og register for maskiner, utstyr og utleie.

 DigiQuip overtar nå eierskapet og drift av NOORSI sin bransjeløsning for sakkyndig kontroll på maskiner og utsyr, kjent som 123Service. Den nyutviklede delen kalt BRAREG er også inkludert i avtalen.

- Oppkjøpet er et steg i retningen av å forenkle og legge til rette for bransjens ønske om at systemer og registre samles. DigiQuip leder an og ønsker andre aktører velkomne til å samarbeide, sier styreleder i DigiQuip, Lars Sørby.

- NOORSI fokuserer videre på å være en bransjeorganisasjon, og DigiQuip fortsetter å være en systemleverandør for eiere og brukere av maskiner og utstyr.

Styreleder i NOORSI Bent Moldvær sier avtalen vil gi medlemsbedriftene helhetlige IT-system og er glad for fordelene for medlemmene videreføres.

 Avtalen innebærer også at kompetanse og bransjeerfaring fra NOORSI blir med videre gjennom DigiQuips produktråd.

DigiQuip AS er et teknologiselskap etablert høsten 2019. Selskapet utvikler løsninger for å effektivisere kontroll, dokumentasjon og opplæring i bruk av maskiner og utstyr. Løsningen vil i betjene alle som produserer, selger, eier, leier ut eller bruker maskiner og utstyr, både i og utenfor Norge. DigiQuip sysselsetter i dag 14 medarbeidere; 6 ansatte i Spydeberg, Norge, og 8 ansatte i Beograd, Serbia. Selskapet har tilhørighet til Spydeberg, med solide eiere.  https://digiquip.no/

Norsk Organisasjon for Sikkerhetskompetanse (NOORSI) er en non-profit medlemsorganisasjon. NOORSI er paraplyorganisasjon for en rekke andre bransjeforeninger og faggrupper som arbeider med sikkerhet og sikkerhetsrelaterte tema, herunder instruktører, tekniske/sakkyndige kontrollører, forlag, sikkerhetsrådgivere, håndterere av farlig gods, tungbilskoler, videregående skoler, utrykningsinstruktører og andre. Les mer her: www.noorsi.no

Kilde: Pressemelding fra DigiQuip

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.297