23948sdkhjf

Norske Elop med betong-gjennombrudd i Storbritannia

Elop Technology har utviklet en rullende ultralydskanner for inspeksjon av infrastruktur i betong. Nå har selskapet sikret første kontrakt og inngått en strategisk samarbeidsavtale for de britiske og irske markedene.

BETONGSJEKK: Allied Associates Geophysical Ltd er en stor leverandør av geofysisk- og NTD-utstyr i Storbrittania. Nå har selskapet både bestilt en håndholdt Elop Insight ultralydscanner og inngått en avtale som sikrer selskapet distribusjonsrettigheter for Elop Insight i Storbritannia og Irland.

– Teknologi som Elop Insight er i dag ikke tilgjengelig i det britiske markedet. Ambisjonen vår er at dette er den første av mange bestillinger i årene som kommer, sier James Bell, teknisk direktør i Allied Associates Geophysical Ltd

Ultralydskanneren Elop Insight identifiserer problemer som eiere av betonginfrastruktur må ta tak i. Skanneren er utviklet for å effektivt inspisere og vurdere store overflateområder.

Skjermbasert 3D-visualisering av betongstrukturen gir en sanntidstolkning av betongens indre tilstand, inkludert defekter som sprekkdannelser, luftlommer, hulrom, delaminering og armeringsjern.

Allied Associates Geophysical ble etablert i 1988 og har siden utviklet seg til en av de ledende aktørene innen geofysisk- og NDT-utstyr i det britiske markedet. 

– Allied Associates har et bredt spekter av etablerte kunderelasjoner som Elop kan dra nytte av. En slik partnerskapsmodell er den desidert mest kostnadseffektive måten å muliggjøre teknologiadopsjon og rask salgsvekst i de enorme britiske og irske infrastrukturmarkedene, sier Niklas Persson, salgsdirektør i Elop Technology.

Kilde: Pressemelding Elop

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079