23948sdkhjf

Vei og Anlegg 2022: Smekkfullt og 40 på venteliste

Det er nå 81 dager til Vei og Anlegg 2022 åpner dørene på Nova Spektrum i Lillestrøm.

Om det er Nordens største anleggsmesse kan ikke MGF bekrefte, men at det er den største innendørs anleggsmessa i Norden er nok sannsynlig.

Prosjektleder og messekoordinator Gry Ingebretsen i MGF forteller til Anleggsmagasinet og tungt.no at 99,7 prosent ble med videre da de måtte utsette messa til mai 2022.

180 utstillere

Den 11. mai åpner messa, nummer 17 i rekken, med over 180 utstillere og 26.000 kvadratmeter med utstilling og stands. Tallet reflekterer solgte kvadratmeter, eller netto utstillingsareal. Tar man med gangveiene osv måler området over 40.000 kvadratmeter.

- Det er smekkfullt og vi har over 40 på venteliste, forklarer Gry Ingebretsen.

Messa som egentlig skulle kjøres i mai 2021 ble fullbooket i løpet av et par måneder etter åpning av salget i 2020. Så kom nyheten om utsettelsen og noen falt fra, men de fleste ble med videre.

- At de store var med videre var nok viktig, kommenterer hun.

Volvo Maskin er den største utstilleren og kommer til å dominere C-hallen, mens Pon Equipment blir størst i B-hallen og Nasta i D-hallen. I E-hallen finner vi Hesselberg Maskin, Liebherr Norge og Rosendal Maskin, for å nevne noen.

Ungdomsdag

Ung300 og Pekka Lundefaret er samarbeidspartner med Vei og Anlegg og arrangerer Ungdomsdag den 11. mai med opplegg for ungdom i egen sal. De skal også ha eget stand i glassgata med aktiviteter gjennom hele uka.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078