23948sdkhjf

Ny Power Woman i Prop Tech bransjen

Line Schrøder (39) er ny salg- og markedssjef i BLDNG.ai as.

NY JOBB: Virksomheten med det heftige navnet driver monitorering og digitalisering av næringseiendommer.

Smarte Bygg ble etablert under Telenor i 2018, og ble i april 2021 skilt ut som BLDNG.ai.

I følge pressemeldingen er selskapet heleid av Telenor Group, uten at det fremgår av offisielle kilder som proff.no (ennå). Det første halvåret oppnådde det en omsetning angitt til 10 millioner kroner, og opplyser at de forventert å doble omsetningen inneværende år.

– Min oppgave er å få merkevaren BLDNG.ai bedre kjent i markedet slik at bygge- og leiebransjen ser på oss som sin foretrukne partner, forteller Line Schrøder.

– Appen «MyBLDNG» er et viktig verktøy for byggeiere og leietakere for å effektivisere hverdagen for de ansatte, sier Schrøder. I appen kan de ansatte enkelt booke møterom og soner, booke parkering, garderobe eller kantine – og alt er integrert med Office365, sømløst og enkelt.

BLDNG.ai sikter mot å bli Norges ledende Prop Tech selskap. Begrepet Prop Tech står for ny teknologi som skal forbedre, effektivisere og forenkle byggebransjen. 

BLDNG.ai as har spesialisert seg på eiendomsteknologi til bygge-bransjen, eiere og leietagere. Selskapet skal forbedre, effektivisere og forenkle utnyttelsen av norske næringseiendommer slik at de blir smartere og mer bærekraftig. BLDNG.ai oppyser at de har 12 ansatte.

Kilde: pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093