23948sdkhjf

Bravida Norge med rørleggertjenester på Bergen lufthavn Flesland

Bravida Norge AS med nok en rammeavtale med Avinor for Bergen Lufthavn, skal fra februar 2022 gjøre vedlikehold også på rørleggertjenester på flyplassen.

MER ENN RØR: Bravida har med dette rammeavtale for service innen tre av fagområder for driften av Bergen Lufthavn. Fra før har Bravida avtale på IKT og elektro. 

– Bravida i Bergen er nå på plass med tre av våre fagområder på Bergen Lufthavn, som gir muligheten for en enda mer effektiv leveranse, sier regiondirektør i Bravida Norges region Vestland, Gisle Kvamme. 

Avtalen for rørleggerfaget løper fra februar 2022 og har en varighet på to år med opsjoner på ytterligere seks år, og dermed en total mulig varighet på hele åtte år fra kontraktsinngåelse. Avinor eier og drifter 100 000 kvadratmeter ved Bergen Lufthavn. 

Antatt årlig verdig av de tre avtalene er estimert til 12 millioner og Avinor er med det en av de største flerfaglige servicekundene for Bravida i Bergen.

Bravida har stor vekst innen rørleggerfaget i området og har nå 40 fagarbeidere, og vil rekruttere både fagarbeidere og lærlinger i 2022. 

Kilde: Bravida pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094